Prenatal

De leukste cadeautips voor de eerste verjaardag

Hoera! Je kleintje is (bijna) 1 jaar. Wat een mijlpaal! Een mooi moment om even terug te denken aan de afgelopen 365 dagen. Want jouw kindje is al zoveel gegroeid! Ook al lijkt het alsof je kleintje nog maar net bij je is, hij is toch echt geen baby meer! Bij zo’n bijzondere mijlpaal hoort natuurlijk een (klein) feestje met een mooi cadeautje.

eerste verjaardag

Je kindje heeft in zijn eerste jaar al veel ontwikkelingen doorgemaakt maar ook nu zal hij nog veel gaan leren. Speelgoed kan een goede toevoeging zijn voor de ontwikkeling van je kleine. Maar wat geef je een kindje dat 1 jaar wordt? Of je nu opzoek bent naar een cadeautje voor je eigen kindje, of voor die van je beste vriendin of zus; wij hebben alvast wat cadeautips voor je op een rij gezet.

Stap, stap, stap..

Wanneer je kindje 1 jaar is, wil hij steeds meer bewegen. De eerste stapjes komen nu dichtbij! Een loopwagen kan je kindje ondersteunen bij het leren lopen. Daarnaast traint je kindje zijn spierkracht bij het optrekken aan de kar. Ook leuk: een poppenwagen! Aan de poppenwagen kan je kleintje oefenen met lopen en al zijn knuffels en popjes meenemen, wat ook leuke cadeautips zijn!

Stapelen maar!

Torens bouwen, omduwen en weer opnieuw, je kleintje is er maar druk mee. Je kindje kan de mooiste hoogste torens en bouwwerken maken met blokken. Blokken in allerlei vormen en maten zorgen voor eindeloos speelplezier. Op latere leeftijd kunnen ze de kleurtjes leren en de blokjes tellen. Leuk én duurzaam dus!

Vormen ontdekken

De juiste vormen bij de juiste opening zoeken. Een leuk en leerzaam spel voor kindjes vanaf 1 jaar! Met de vormenstoof ontdekt je kindje verschillende vormen. Vierkant, rond, rechthoek, ruit of driehoek: je kleintje leert alle vormen spelenderwijs kennen. Ook leuk: samen puzzelen! Met een inlegpuzzel leert je kindje de vormen te herkennen. Daarbij werkt je kindje ook nog eens aan zijn oog-hand coördinatie.

Elke dag een nieuw verhaaltje

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen! Je kindje voorlezen is niet alleen een gezellig momentje samen, het is ook goed voor de taal ontwikkeling van je kleintje. Hij leert nieuwe woordjes, begrippen en de opbouw van een zin. In dit blog vertellen we je waarom voorlezen zo belangrijk is. Ga samen met je kleintje in gesprek over wat er te zien is in een zoekboek of ga op ontdekkingsreis in een flapjesboek.

 

Waar is dat feestje?!

Natuurlijk mag versiering niet ontbreken op de eerste verjaardag. Je kindje zal nog niet echt doorhebben dat hij jarig is, maar de slingers en ballonnen zal je kleine in ieder geval al prachtig vinden! Wist je dat wij ook een ruim assortiment aan feestartikelen hebben? Kies bijvoorbeeld voor hippe confetti ballonnen, ballonnen met het cijfer 1 erop, of kies voor versiering in een thema. Van ballonnen tot slingers en bordjes tot bekertjes; de eerste verjaardag van je kleintje is een goede reden om uit te pakken! Niet alleen voor de verjaardag van je kindje, ook voor een babyshower of geboortefeest kun je bij ons terecht voor de hipste versieringen!

Loading

Meer artikelen over Tips voor de cadeaugevers

Schoencadeautjes voor zachte prijsjes

Ken je dat gevoel nog van vroeger? ’s Avonds je schoentje zetten en de volgende ochtend he-le-maal op van de zenuwen of de Sint...

Lees meer

12 handige Vaderdagcadeaus voor papa’s (to be)

Vaderdag staat voor de deur! Tijd om alle papa's én papa's to be in het zonnetje te zetten en te verwennen met leuke cadeaus...

Lees meer

De leukste cadeautips voor de eerste verjaardag

Opzoek naar cadeautips voor de eerste verjaardag van je kindje, of voor die van je beste vriendin of zus? Wij hebben de cadeautips voor...

Lees meer