Prenatal

12 handige Vaderdagcadeaus voor papa’s (to be)

Vaderdag staat voor de deur! Tijd om alle papa’s, bonuspapa’s én papa’s to be in het zonnetje te zetten en te verwennen met leuke Vadercadeaus (of verwen jezelf als papa, kan natuurlijk ook). Deze spullen zijn niet alleen leuk om te geven óf krijgen, maar ook erg leuk en handig om te hebben! Ga je voor een stoere gadget of lees je je liever even in wat je allemaal kan verwachten?

Vaderdag

 

1. Samen boekjes lezen: Papa is de allerbeste

Even samen zijn met je kleintje, het is misschien wel het meest waardevolle moment van de dag. Samen lezen is niet alleen hartstikke leuk, maar óók heel leerzaam voor je kleintje. Dit boekje gaat over papa’s en het is een boekje vól liefde. Hoe leuk om cadeau te geven aan papa?

2. Beluister het hartje met deze hoorn

Wat een mooi gevoel is dat – als je het hartje van jouw eigen baby kan horen. Plaats deze hartjeshoorn op haar buik en luister of je het hartje kan horen. Nog even wachten en je kan jouw baby in je armen sluiten.

 

3. Pas op mensen, baby on board!

Met dit leuke veiligheidsbordje laat je aan iedereen weten dat jij nu een baby hebt als je hem in je auto hangt. Laat die bumperklevers lekker op afstand blijven, want jij vervoert het meest kostbare wat er is.

4. Papa worden – lees er alles over

Het boek Papa worden beschrijft maar liefst 101 tips voor je eerste maanden als papa. Kersverse papa’s worden met heel veel uitdagingen geconfronteerd wanneer er een kleintje op komst is. Nieuwe vaders krijgen te maken met huilende baby’s én huilende mama’s. Het boek bevat grappige tips die helpen de typische mannenfouten te vermijden. Deze handige tips gaan van wekkers en babysitters tot aan tijdelijke verstandsverbijstering en alle andere mysterieuze onderwerpen. Kortom, met dit boek word je de beste papa in de wereld!

Papa worden - Jeanne Murphy

 

5. Alles meenemen in een stoere luiertas

Loop jij als papa liever niet over straat met een luiertas met bloemetjesprint?! Gelukkig hebben we ook stoerdere luiertassen én zelfs tassen in de vorm van een rugzak, als je dat fijner vindt. Alle hydrofiele doeken, billendoekjes en luiers passen hier gemakkelijk in, dus jij hebt altijd alles bij de hand als je je papadag hebt.

Bugaboo rugzak groen

6. Een balletje trappen met deze pluche voetbal

Je weet al dat jouw baby later een echte voetballer wordt nu hij of zij steeds tegen mama’s buik aan het schoppen is. Als jouw baby later eenmaal groot genoeg is, dan komt deze knuffel voetbal goed van pas om binnen alvast te oefenen met een balletje trappen. Wie maakt als eerste een goal?

7. Je baby dichtbij met deze draagzak

De LIMAS Flex draagzak van Stokke biedt jou de mogelijkheid om jouw baby dicht tegen je aan te hebben. Deze draagzak ziet er stoer uit dus helemaal geschikt voor een papa (to-be). En voor de mama’s natuurlijk ook. Gelukkig is hij makkelijk verstelbaar en dus voor iedereen geschikt.

Stokke LIMAS Flex Draagzak

8. Leuk om te hebben: de I love papa slab

Niets is zo schattig als de I Love Papa slab om het nekje van je kleintje. Een subtiel, maar lief statement: papa is de állerliefste.

I love papa slab Prénatal

9. Zorg dat je gezien wordt met de Easywalker Jackey

Deze stoere Easywalker Jackey buggy is helemaal papa proof! De kinderwagen is superlicht en is heel makkelijk te bedienen. Als hippe papa kan je hier zeker mee gezien worden. Bovendien kan ‘ie ook mee als handbagage in het vliegtuig. Ideaal voor de vader die van reizen houdt.

Easywalker Jackey

10. Leer alle in’s en out’s met dit handige boek

Dit boekje bevat hilarische vergelijkingen tussen een militair kamp en het krijgen van een baby. Zo maak je het basiskamp (het huis) klaar, bereid je je voor op nieuwe rekruten (de baby) en ben je bezig met bomopruimingen (luier verschonen).

11. Waak over je baby met de babyfoon van Luvion

Als de baby er eenmaal is wil je hem of haar vast goed in de gaten houden. Met deze luxe babyfoon kan jij jouw baby goed zien. Via de gratis app kun je vanaf iedere locatie, via een privé-connectie, je kindje bekijken en beluisteren. Wil je graag een notificatie als je kindje wakker wordt? Dat kan ook! Deze babyfoon heeft zoveel functies dat je onbezorgd beneden tv kan kijken, terwijl je baby ligt te slapen.

12. Verras papa met een persoonlijk muziekdoosje

Met papa op avontuur, samen spelen of stoeien. Wat je samen ook doet, het is altijd een groot feest! Bij Prénatal weten we dat vaders en kinderen een bijzondere band hebben en samen sterker staan. Vaderdag is dé dag om papa in het zonnetje te zetten en te laten zien hoeveel hij voor jullie betekent! En wat is er leuker dan een persoonlijk cadeau? Met het gratis digitale muziekdoosje van Prénatal kan je kleintje een liedje inzingen voor papa. Of je kleintje nou kan praten of dat het alleen nog maar wat gebrabbel is, dat maakt niet uit. Deze mooie herinnering kan papa altijd met zich mee dragen!

Prénatal Muziekdoosje

Loading

Meer artikelen over Zwanger

Negenmaandenbeurs: kom je ook naar hét baby-event van het jaar?

Van woensdag 15 t/m zaterdag 18 februari kun je op de Negenmaandenbeurs weer volop genieten, inspiratie opdoen, de nieuwste producten uitproberen en je laten...

Lees meer

12 handige Vaderdagcadeaus voor papa’s (to be)

Vaderdag staat voor de deur! Tijd om alle papa's én papa's to be in het zonnetje te zetten en te verwennen met leuke cadeaus...

Lees meer

Kerstdagen + zwanger = snel deze tips lezen!

Misschien waggel je al rond als de Kerstman, of misschien kun je er juist nog niks van zien. Hoe dan ook: deze feestdagen wordt...

Lees meer