over ons

Welkom in de wereld van Prénatal – leuk je te zien op onze vernieuwde blog! Jouw online magazine over moeder worden en zijn en alles wat er bij hoort. Fashion, lifestyle, eropuit met je baby, eten, mijlpalen met je (aankomende) kleintje, roze-wolk-dagen en ja, ook dikke tranen. En natuurlijk vergeten we de papa’s en opa’s en oma’s niet : ) Kortom: je zit hier goed voor je dagelijkse dosis inspiratie, tips, persoonlijke verhalen en herkenbaarheid!

Onze redactie bestaat uit een team van enthousiaste Prénatal’ers en de leukste mommy bloggers van dit moment. En we vinden het leuk van je te horen. Praat mee in de reacties onder de artikelen, tip de redactie met een leuk onderwerp of blog zelf mee! : ) En heb je onze vernieuwde week tot week zwangerschapskalender al gezien? Deel hier elke week jouw ervaringen en tips.

Contributors gezocht!
Wil je ook een keer iets schrijven op onze blog? Kijk dan snel hier voor meer informatie.

Ontmoet de Prénatal blog redactie

Prénatal blog
Eindredactie
prénatal redactie

Onze redactie bestaat uit een team van enthousiaste Prénatal’ers en de leukste mommy bloggers van dit moment. En we vinden het leuk van je te horen. Praat mee in de reacties onder de artikelen, tip de redactie met een leuk onderwerp of blog zelf mee! : )

Gastredacteur
Mijke Niks

Mijke Niks (1973) is een Interieurstyliste met een communicatie achtergrond en mama van zoontje Juul. Als styliste voor Prénatal schrijft zij de leukste DIY content voor bijvoorbeeld babykamertjes!

Gastredacteur
Noor de Groot

In love with life is Noor (28), blogger Queen of Jet Lags, new mom van haar eerste kindje Olivia Mae. Als nieuwe mama schrijft zij iedere week een diary over haar dagelijkse leven en moederschap.

sanny
Gastredacteur
Sanny Visser

Sanny Visser (30) is in augustus bevallen van haar zoontje Quin. Als verse moeder én reporter baant ze zich een weg door hydrofiele doeken, honderden adviezen, poepluiers, korte nachten en nieuwe ervaringen. Kortom: aan inspiratie geen gebrek.

Esther
Gastredacteur
esther buitendijk

Esther Buitendijk (33) is moeder van Flint (5) en Riff (0). Ze is de oprichter van UrbanMoms.nl, haar persoonlijke lifestyle blog over het hippe leven in de stad met kids.

Gastredacteur
Manon Laarhoven

Manon Laarhoven (40) is moeder van Thom (10), Mees (7) & Guus (4) en oprichtster van het online kindermode platform JustbyManon.

Gastredacteurs
Vie en Madelon

Vie en Madelon. Arnhem en LA. E-vriendinnen met een blog. Over dagelijkse dingen. We praten tegen elkaar, met elkaar en laten anderen meekijken bij een stukje van ons leven. Door een deur in de muur. Klinkt een stuk beter in het Engels (daarom bloggen we ook in het Engels): The Door in the Wall. En voor nu wat hersenspinsels voor Prénatal. We zijn namelijk ook moeders.

Maartje
Gastredacteur
Maartje van Kelle

Maartje van Kelle is lerares op een basisschool en personal assistant van haar twee zoontjes Sam (3,5 jaar) & Mees (9 maanden). En heeft daarnaast haar eigen blog: ourlittlephotodiary.com.

dick
Redacteur
Dick de Vries

Onze sportieve, reislustige, gezellige, creatieve family-man! Hij staat bij Prénatal aan het roer van de Design afdeling en ontwikkelt alle fashion- en hardwarecollecties – van Sweet Petit tot het Prénatal label – hij weet iedereen elke keer weer te verrassen!

Sander en Floris
Gastredacteurs
Floris en Sander

Floris Regouin en Sander de Heer zijn de oprichters van de Papaklas, een interactieve cursus voor mannen die voor het belangrijkste, zwaarste maar mooiste moment uit hun leven staan: het vaderschap!

profielfotoeliza-2
Gastredacteur
Eliza Coolsma

Ontmoet Eliza, oprichtster elizacoolsma.com, yoga- en meditatielerares én in verwachting van haar allereerste kindje. Haar passie? Jouw dag zo peaceful & happy mogelijk maken! Lees nu haar blogs en ontdek haar fijne tips en tricks.

marlieskinderen2
Gastredacteur

Marlies Jansen – Schuurhuis

Marlies (35) ziet met 12 jaar ervaring als pedagogisch medewerkster bij Partou kinderopvang en moeder van 2 meisjes (8 en 6 jaar) dat elke dag bijzonder is! Dagelijks gebeuren er grote en kleine dingen op een kinderdagverblijf. Soms heel herkenbaar, maar vaak ook erg verrassend. Met haar blogs geeft ze een kijkje in de keuken van de kinderopvang.

blog-mee
Contributors gezocht!

Jouw foto en bio hier? Dat kan! We zijn op zoek naar enthousiaste (a.s.) ouders, experts, opa’s en oma’s en iedereen die het leuk vindt om eenmalig of vaker mee te schrijven met onze redactie! Kijk hieronder voor meer informatie..