Prenatal

Schoencadeautjes voor zachte prijsjes

Sinterklaas is in het land! Tijd voor pepernoten, chocoladeletters, oer-Hollandse gezelligheid én schoencadeautjes.

Zie ginds komt de stoomboot Prénatal

Oh kom er eens kijken wat er in je schoentje zit

Ken je dat gevoel nog van vroeger? ’s Avonds je schoentje zetten en de volgende ochtend he-le-maal op van de zenuwen kijken of de Sint je schoentje gevuld heeft (en of Amerigo zijn wortel heeft opgegeten natuurlijk). De uitdrukking van je kleintje bij het zien van zijn of haar gevulde schoentje is onbetaalbaar. Als hulp Sint kun je soms wel wat inspiratie gebruiken, daarom hebben wij een aantal schoencadeautips voor leuke prijsjes op een rijtje gezet!

Voor de hulppietjes

Sinterklaas heeft het maar druk deze weken! Met deze leuke pietenmutsjes tover jij je kleintje(s) om tot echte hulppietjes. Leuk voor pakjesavond of gewoon tijdens een verkleedpartijtje thuis!

Prénatal Pietenmuts

Schoencadeautjes van hout

Houten speelgoed stimuleert de creatieve ontwikkeling van je kleintje (lees: geen afleiding door flitsende lampjes, muziek en geluiden). Iets wat menig ouder aan zal spreken? Ook fijn: houten speelgoed kan tegen een stootje en gaat jaren mee! Verwen je kindje met deze leuke houten legpuzzel. Dankzij de vrolijke kleurtjes wordt je kindje uitgedaagd en ontwikkelt het de motorische vaardigheid. Met de houten bus beleeft jouw kindje ook vast en zeker uren speelplezier! Deze stoere auto is gemaakt van stevig hout en kan tegen een stootje.

Schoencadeautjes voor de waterrat

Sommige kindjes zijn niet uit het water te slaan. Speciaal voor die kindjes is er de altijd vrolijke badeend. Speelplezier gegarandeerd! Of wat dacht je van deze zachte badblokken? Daarmee kan je kleintje echte bouwwerken maken in bad.

Schoencadeautjes voor de creatieveling

Gek op verven? Dan is deze set met vingerverf perfect! Zo kan jouw kleintje lekker de Picasso in huis uithangen. Liever educatief aan de slag? Laat je kleintje spelenderwijs vormen ontdekken met deze leuke set.

Aaibare schoencadeautjes

Een zacht knuffelvriendje voor je kleintje kan natuurlijk niet ontbreken. Dit lieve konijntje is fluweelzacht en zorgt voor een hoop knuffelplezier. Voor extra speelplezier kun je kiezen voor een activiteitenknuffel zoals dit schattige olifantje. Hier zitten onder andere een belletje en een toeter in en ook aan de knisperoortjes en de labeltjes gaat jouw kindje veel plezier beleven.

Okki knuffel

Loading

Meer artikelen over Cadeaus voor je kindje

Schoencadeautjes voor zachte prijsjes

Ken je dat gevoel nog van vroeger? ’s Avonds je schoentje zetten en de volgende ochtend he-le-maal op van de zenuwen of de Sint...

Lees meer

De leukste cadeautips voor de eerste verjaardag

Opzoek naar cadeautips voor de eerste verjaardag van je kindje, of voor die van je beste vriendin of zus? Wij hebben de cadeautips voor...

Lees meer

De beste cadeautips voor de feestdagen

De feestdagen komen eraan en dat betekent: cadeautijd! Als papa of mama, oma of opa óf oom en tante wil je natuurlijk het beste...

Lees meer