Prenatal

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou voorgegaan. Jij gaat het allemaal ontdekken en beleven op je eigen manier. Wij zijn er voor al je vragen, om te helpen met je wensen en om je op ideeën te brengen, zodat jij kunt genieten van je kleine wonder.

Welkom in onze wereld

Samen dromen we over kleine handjes en voetjes. We delen over de intensiteit van een kraamtijd en kunnen met je lachen over al die kleurrijke poepluiers. Maar we zijn er ook om dat rauwe randje te helpen zachter te maken. Wij zijn erbij, van het zelf leren slapen tot zelf leren fietsen. 

De wereld van zachte knuffels

Van fijne knuffelmomenten met je kleintje naar zachte knuffels voor je kleintje. Niets is mooier dan een liefdevolle omhelzing of een knuffelvriendje voor het leven. Welkom in de wereld van grote knuffels en kleine knuffels in alle soorten en maten. Wij zijn er voor jou.

Wanneer je kindje nog klein is, is een draagzak ideaal voor als je even je handen vrij wilt hebben of als je je kleintje gewoon lekker dicht bij je wilt hebben. Zo kun je de hele dag door knuffelen, zonder dat je stil hoeft te zitten.

Als je kleintje wat groter is kan een knuffelvriendje gezelschap en troost bieden. De Happy Horse knuffel Rabbit Richie is razend populair bij veel kindjes. Dit konijntje is super zacht en knuffelt als de beste! Knuffeltip: heeft je kleintje een favoriete knuffel ontwikkeld? Koop dan één of meerdere knuffels extra, gooi ze regelmatig in de wasmachine en wissel ze af. Zo voorkom je dat je kindje een favoriet heeft qua geur en gevoel én zit je niet in nood wanneer een knuffel kwijt is geraakt. Scheelt weer een hoop stress en traantjes ;-).

De wereld van eerste hapjes

Van het geven van borst- of flesvoeding naar vieze mondjes, vlekken op de slabbetjes en kruimels in de eetstoel. Wij weten dat het een zoektocht kan zijn en helpen jou tijdens dit avontuur.

Voor veel moeders is een borstkolf een echte musthave. Één van onze aanraders is de Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf. Deze borstkolf is ontwikkeld op basis van comfort, eenvoud en efficiëntie. Zo is het borstschild ovaal, zodat het beter aansluit op de borst en het is zacht om afdrukken op de huid te voorkomen. Het kan 360 graden meedraaien zodat je een prettige houding aan kan nemen tijdens het kolven.

Is het tijd voor oefenen met hapjes? Dan kan een schattig kinderservies natuurlijk niet ontbreken. Kies bijvoorbeeld voor het leuke servies van Mepal x Little Dutch met een vlinder- of zeilbootprint. Zo maak je samen met je kleintje een feestje van iedere maaltijd! En niet te vergeten: voorkom geknoei met fijne slabbetjes.

De wereld van samen op pad 

Samen met je kleintje op pad. Hoe spannend is dat! De eerste wandeling in de kinderwagen of het eerste ritje op de loopfiets. Met de 2-in-1 loopfiets kan je kindje eerst oefenen met lopen en als je de wielen verandert van drie naar twee kan je kleintje oefenen met het houden van balans. Zo bereid je je kindje goed voor op een echte fiets én hoef je jullie wandelingen niet meer in slakkentempo uit te voeren.

Ga je gezellig samen een fietsritje maken? Dan is de loopfiets misschien niet zo handig voor je kleintje, maar een fietsstoeltje natuurlijk wel. Geniet van jullie tijd op de fiets met de Thule Yepp 2 Mini fietsstoel voor aan het stuur. Wanneer je kleintje groot genoeg is om achterop te zitten kun je overstappen op de Thule Yepp 2 Maxi. Dit iconische fietskinderzitje is ontworpen voor fijne reizen, maar ook voor je dagelijkse fietstochtje met je kindje. Opstappen en gaan!

Loading

Meer artikelen over tips

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Vier de Zomer met Prénatal

YES! De zomer komt eraan! Heb jij al plannen gemaakt of zie je er juist tegenop om je kleintje(s) de hele zomer te vermaken?...

Lees meer

10 tips van Shifra Jumelet voor thuis deze zomer

In de zomervakantie heb je alle tijd om lekker door te brengen met je gezinnetje. Toch had je je deze periode waarschijnlijk heel anders...

Lees meer