Prenatal

Vier de Zomer met Prénatal

YES! De zomer komt eraan! Heb jij al plannen gemaakt of zie je er juist tegenop om je kleintje(s) de hele zomer te vermaken? Geen zorgen, wij hebben leuke tips voor je op een rijtje gezet! Zo kun jij samen met je kleintjes genieten van een onvergetelijke zomer vol met nieuwe herinneringen.
7 tips voor een onvergetelijke zomer

Boswandeling

Op een droge dag is het altijd een goed idee om eropuit te gaan en een boswandeling te maken. De energie eruit bij de kleine en een boost voor jouw stappenteller. Kan je kleintje nog niet lopen of is een hele wandeling nog te lang? Ga dan voor een fijne buggy die handig is mee te nemen in de auto. Voor de allerkleinsten is een draagdoek ideaal tijdens een stevige wandeling, zo kan jij samen met je kleintje heerlijk een frisse neus halen.

ByKay Stretchy Wrap Deluxe Draagdoek

Strand

We gaan deze zomer hopelijk veel zonnige dagen krijgen en wat is er dan leuker dan heerlijk een dagje vertoeven op het strand? Geniet met je kleintje(s) van het mooie weer en bouw de mooiste zandkastelen met behulp van het leukste strandspeelgoed. En niet vergeten: bescherm je mini goed tegen de zon met zonnebrand.

Little Dutch Strandspeelgoed

Picknicken

Een andere leuke buitenactiviteit voor deze zomer is picknicken met je kleintje(s). Of het nu in de achtertuin is of ergens in de natuur, geniet van lekkere hapjes met elkaar en maak er een gezellig moment van. Met handig siliconen servies kan je kindje ook buiten gemakkelijk van een bordje eten en hoef je je geen zorgen te maken dat het onderweg stuk kan gaan.

Fietsen

Als je zelf toe bent aan beweging en je kleintje nog niet kan lopen, dan is fietsen een uitkomst. Lekker even de buitenlucht in met elkaar. Als je van plan bent er echt een dagje op uit te gaan dan is een fietskar ideaal om mee te nemen. Op die manier kun je je kindje gemakkelijk vervoeren, ook als je niet op de fiets zit. De kar kun je namelijk ook los van de fiets gebruiken als wagen, 2 in 1 dus! Ga je liever voor een korte fietstocht? Dan volstaat een fietsstoeltje natuurlijk prima.

Cybex Fietskar

Buitenspelen

Als het mooi weer is dan hoef je het vaak helemaal niet ver te zoeken. Met buitenspeelgoed zoals een leuke watertafel of glijbaan beleef je samen met je kleintje uren speelplezier in de tuin of op het balkon.

Smoby zand- & watertafel

Geniet samen op een park van Center Parcs! 

Beleef deze zomer bij Center Parcs, waar het water jullie uitnodigt voor een frisse duik, het groen wacht om door je kleintje ontdekt te worden en het strand vraagt om oneindig veel zandkastelen te bouwen. Wees welkom bij één van de parken van Center Parcs om samen nieuwe zomerherinneringen te maken.

Tijd voor me-time!

De zomer kan lang duren en een dag met je kleintje soms ook, dus het is helemaal niet gek als je stiekem toe bent aan een momentje voor jezelf. Heb je een logeeradres gevonden voor de kleine? Vergeet geen handig campingbedje mee te brengen, zodat je zeker weet dat je kindje een fijne slaapplek heeft. Trakteer jezelf op een mooie mombag en je kan alles wat je nodig hebt gemakkelijk meenemen tijdens jouw dik verdiende uitje!

 

Loading

Meer artikelen over tips

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Vier de Zomer met Prénatal

YES! De zomer komt eraan! Heb jij al plannen gemaakt of zie je er juist tegenop om je kleintje(s) de hele zomer te vermaken?...

Lees meer

10 tips van Shifra Jumelet voor thuis deze zomer

In de zomervakantie heb je alle tijd om lekker door te brengen met je gezinnetje. Toch had je je deze periode waarschijnlijk heel anders...

Lees meer