Prenatal

De beste cadeautips voor de feestdagen

De feestdagen komen eraan en dat betekent: cadeautijd! Als papa of mama, oma of opa óf oom en tante wil je natuurlijk het beste voor de kleine spruit. Wij selecteerden de leukste sint- en kerstcadeaus voor in de zak van Sinterklaas of voor onder de kerstboom!

Cadeautips feestdagen

Samen lezen

“Ah toe, nog één verhaaltje?” Met een boekje als cadeau sla je bijna nooit de plank mis. Naast dat voorlezen een gezellig moment is tussen jou en je kleintje is het ook goed voor de woordenschat en ontwikkeling van een kindje. Ga je voor de boerderijdieren of de lieve knuffelpanda? Keuze genoeg!

Loading

Lekker knuffelen

Lekker zacht en aaibaar; voor ieder kleintje is er wel een lief knuffelvriendje te vinden! Voor de allerkleinste knuffelaars koop je ze extra zacht of als knuffeldoekje. Ben je meer op zoek naar een echte eye-catcher voor in de baby- of kinderkamer? Dan is de knuffel giraffe ook een echte hit!

Loading

Geluidjes ontdekken

Baby’s vinden het heerlijk om dingen vast te pakken, naar iets te grijpen en mee te spelen. Een rammelaar of bijtspeeltje is dan ook een perfect cadeau voor Sint of Kerst!

Hoge torens bouwen

“Die van mij is hoger!” Een stapeltoren bouwen is niet alleen leuk, maar je kindje leert er ook veel van. Plaatjes herkennen en tellen tot tien; stapelen maar!

Loading

Meer artikelen over Cadeaus voor je kindje

De leukste cadeautips voor de eerste verjaardag

Opzoek naar cadeautips voor de eerste verjaardag van je kindje, of voor die van je beste vriendin of zus? Wij hebben de cadeautips voor...

Lees meer

De beste cadeautips voor de feestdagen

De feestdagen komen eraan en dat betekent: cadeautijd! Als papa of mama, oma of opa óf oom en tante wil je natuurlijk het beste...

Lees meer

Playtime! Welk speelgoed past bij welke leeftijd?

De eerste jaren leert je kleintje veel nieuwe dingen. Spelen en leren is dus de perfecte combinatie! Bij ons vind je het leukste speelgoed...

Lees meer