Prenatal

Maak een fotoboek van de mooiste momenten van jouw kleintje

De tijd vliegt als je kindjes nog klein zijn. De kans dat je bepaalde dingen vergeet als je niet regelmatig foto’s maakt van alle kleine en grote mijlpalen is dan ook groot. Voor alle oma’s is het de laatste tijd extra moeilijk om bij te blijven. Leuke tip van ons: verras jouw (schoon)moeder met een persoonlijk cadeau voor Moederdag en maak een fotoboek met de mooiste momenten van jouw kleintje! 

Albelli

Fotoboek maken met albelli

Heb je niet zoveel tijd of juist weinig (of veel) inspiratie? Bij albelli kun je op 3 makkelijke manieren het mooiste fotoboek maken:

  • Voor drukke mama’s met weinig tijd is de Smart Assistant een handige optie. Hierbij hoef je alleen je foto’s te uploaden waarna de tool de beste foto’s automatisch in een mooie pagina-indeling zet. De door de tool gekozen foto’s en de pagina-indeling kun je daarna nog aanpassen. Ook kun je nog creatief aan de slag met bijvoorbeeld bijschriften en kleuren, maar dat is uiteraard geen must.
  • Voor moeders met weinig creatieve inspiratie maar die wel een prachtig ontwerp willen, zijn er themaboeken. De designers van albelli hebben voor diverse thema’s en voor diverse stijlen professionele ontwerpen gemaakt. Je kiest jouw favoriete thema en de stijl en hoeft het boek daarna alleen nog te vullen met foto’s en (eventueel) teksten.
  • Wil je jouw creativiteit lekker de vrije loop laten? Dan kun je helemaal los om zelf jouw album te ontwerpen en gebruik te maken van alle unieke opties die de software te bieden heeft.

Onze tip: als je toch een fotoboek maakt voor oma, bestel er dan meteen één voor jezelf. Dat kan nu extra voordelig, want t/m 9 mei 2021 krijg je 25% korting op alle fotoboeken van albelli met promotiecode MAMA2021.

Let wel even op de actievoorwaarden: de korting geldt alleen voor nog niet geplaatste bestellingen, geldt niet in combinatie met andere acties en is niet geldig op de verzendkosten.

Meer artikelen over Tips voor de cadeaugevers

Schoencadeautjes voor zachte prijsjes

Ken je dat gevoel nog van vroeger? ’s Avonds je schoentje zetten en de volgende ochtend he-le-maal op van de zenuwen of de Sint...

Lees meer

12 handige Vaderdagcadeaus voor papa’s (to be)

Vaderdag staat voor de deur! Tijd om alle papa's én papa's to be in het zonnetje te zetten en te verwennen met leuke cadeaus...

Lees meer

De leukste cadeautips voor de eerste verjaardag

Opzoek naar cadeautips voor de eerste verjaardag van je kindje, of voor die van je beste vriendin of zus? Wij hebben de cadeautips voor...

Lees meer