Prenatal

Leuke dingen voor tijdens je verlof!

Yay! Het is zover! Jouw verlofperiode is van start gegaan. Maar wat ga je met al deze vrije tijd doen? Wij geven je een aantal leuke tips om deze periode – voor de komst van jullie kleintje – door te komen.

Leuke dingen voor tijdens je verlof!

Verwen jezelf

Me-time is erg belangrijk voordat jullie kleintje er is. Na de geboorte is tijd voor jezelf namelijk niet meer zo vanzelfsprekend. Plan een spa dagje, massage of ga naar de kapper. Laat jezelf heerlijk verwennen en geniet!  Bovendien moet je er straks wel een beetje leuk bij liggen in dat kraambed…

Mini babymoon

Een ticket to the tropics zit er tijdens je verlof niet meer in. Maar je kunt natuurlijk nog wel een weekendje weg in eigen land! Boek een mooi hotel aan het strand of een huisje in de bossen zodat je nog even samen kunt genieten.

Date night!

Geen tijd voor een weekendje weg? Een avondje uit met je partner is ook heel waardevol. Bijvoorbeeld een diner in jullie favoriete restaurant of een avondje naar de nieuwste comedy in de bioscoop. Geniet van elkaar en de tijd die jullie nu nog met z’n tweeën hebben.

Druilerig dagje?

Kruip heerlijk onder een kleedje op de bank en ga eindelijk het boek lezen die al maanden op jouw lijstje stond of binge-watch die ene serie waar iedereen het over heeft. Gewoon een middagdutje doen is natuurlijk ook heerlijk!

Be spontaneous!

Een blokje om is straks al een hele onderneming als je ziet wat je allemaal mee moet nemen als je met je kindje op stap gaat. Ga daarom lekker spontaan de deur uit en iets leuks doen!

Koffiedate

Plan een koffiedate met vriendinnen of je moeder, er is niets zo ontspannend en gezellig als even bijkletsen in jullie favoriete koffietentje. En trouwens; die cheesecake en brownie zijn echt hemels daar!

Doe rustig aan en vooral: geniet!

Je verlangt deze laatste weken natuurlijk al enorm naar jullie kindje, maar vergeet niet om nog even te genieten van de tijd die je hebt voor jezelf. Als de baby er eenmaal is, ben je fulltime moeder en ben je druk met flesjes, slapeloze nachten en veel meer. Dus doe je best om jezelf nu nog te (laten) verwennen!

Meer artikelen over Alles over je zwangerschap

12 handige Vaderdagcadeaus voor papa’s (to be)

Vaderdag staat voor de deur! Tijd om alle papa's én papa's to be in het zonnetje te zetten en te verwennen met leuke cadeaus...

Lees meer

Kerstdagen + zwanger = snel deze tips lezen!

Misschien waggel je al rond als de Kerstman, of misschien kun je er juist nog niks van zien. Hoe dan ook: deze feestdagen wordt...

Lees meer

5 tips bij het kopen van zwangerschapskleding

Je hebt net jullie blijde nieuws wereldkundig gemaakt en ja, om eerlijk te zijn ga je dat buikje nu ook wel steeds meer zien....

Lees meer