Prenatal

5x vakantiebestemmingen met je kleintje!

Je wil op vakantie… maar waarheen?! Voordat je die kleine op de wereld had gezet ging je misschien wel backpacken in Thailand, tot in de late uurtjes op stap op Mallorca, shoppen in New York of lekker luieren op het strand in Spanje. Allemaal vakanties die we kunnen doen zonder kleine, maar: met een klein kindje wordt je vakantie bijzonder, maar wél anders!

Kindvriendelijke parken

Misschien krijg je al een beetje zorgen bij de gedachte om op vakantie te gaan met de kleine, maar dat is niet nodig. Je gaat op vakantie om weer even op te laden en te ontsnappen aan alle dagelijkse hectiek. Op de verschillende parken van Center Parcs is aan alles gedacht, waardoor je niet te veel hoeft na te denken over allerlei praktische zaken. Zo kun je vol overgave genieten van jullie eerste vakantie als kersvers gezinnetje! Daarom geven wij jou 5 tips voor de kindvriendelijke parken van Center Parcs. Enne, tip nummer 4 spreekt ons helemaal aan *zen*… 😉

1. Gegarandeerd plezier in het Belgische Peer

Het vakantiepark Erperheide is gelegen in het Belgische Peer. Dit park is er helemaal op gericht om jou en je gezin een heerlijke tijd te laten beleven. Zo is er een plek waar allerlei pony activiteiten worden verzorgd, kan je minigolven, naar het BALUBA indoor speelparadijs of naar de kinderboerderij. Maar je kan ook heerlijk zwemmen in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo waarbij je kan snorkelen in het Aziatische vissersdorp of kan je even opwarmen in de Market Dome.

2. Verken de natuur in America!

Het Meerdal ligt in het Limburgse dorpje America. Het Meerdal is omringd met prachtige natuur en de stad Arcen, waar je een middeleeuws kasteel kan bewonderen of kan gaan fietsen. Ook beschikt Het Meerdal over het indoor speelparadijs BALUBA en het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo. Daarnaast biedt Het Meerdal ook kindercottages* aan. Dit zijn schattige huisjes waarbij een kleurrijke kinderkamer aanwezig is, inclusief speeltuintje. Fun!
*de Prénatal kortingsvoucher is niet geldig op dit cottagetype.

3. Op safari in Drenthe

Liever niet te ver weg? Vakantiepark De Huttenheugte ligt in de Drentse Dalen bij een groot meer in het bos. Bij aankomst (net als bij de andere parken van Center Parcs) is er een Babyservicepakket* aanwezig, waardoor jij niet op pad hoeft met allerlei benodigdheden. Ga in dit park op Kids Safari of lekker zwemmen in het Kinder-doe-bad in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Wil je even van het park af, dan kan dat. Het attractiepark ‘Plopsa Indoor’ Coevorden is namelijk dichtbij!
*dient op voorhand gereserveerd te worden (beschikbaar zolang de voorraad strekt).

4. Relaxen in de Franse natuur

Naar het buitenland toe? Dan biedt Center Parcs voor jou ook een prachtig park aan in een oerbos in het oosten van Frankrijk. Ook op dit park hoef jij je niet te vervelen, Les Trois Forêts biedt namelijk ontzettend veel activiteiten aan voor jou én je kindje. Bij Les Trois Forêts kan je echt even genieten in de VIP cottages die voorzien zijn van eigen sauna en jacuzzi, midden in de prachtige natuur. Op de kinderboerderij zijn er talloze dieren te vinden en ook hier kan gereden worden in autootjes voor de kids: de Mini-Cars.

5. Laat je betoveren in Duitsland

Ook in Duitsland heeft Center Parcs een park liggen waar het betoverend mooi en rustig is. Hier kom je even helemaal tot rust en kan je even ontsnappen uit de dagelijkse hectiek. Park Eifel is onder andere voorzien van een Kids Factory, een enorm piratenschip en een boomhut. Voor de allerkleinsten kan er ook gezwommen worden in het warme water voordat de Aqua Mundo haar deuren opent voor de rest van het park.

Waarom een babyvakantie bij Center Parcs?

Met alle voordelen op een rijtje!Wil je graag een vakantie boeken met extra voordeel? Dan kan dit met de speciale Prénatal Center Parcs korting (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen). Met de Prénatal kortingsvoucher krijg je tot maar liefst 50% korting op een verblijf bij Center Parcs. Deze kortingsvoucher ontvang je bij besteding vanaf 75 euro bij Prénatal. Heb je al een kortingsvoucher van Center Parcs thuisliggen? Verzilver dan snel je voucher en enjoy your vacation! Check hier alle actievoorwaarden voor het boeken van je vakantie bij Center Parcs.

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Erop uit met de kleine: 7 tips

Wanneer je erop uit gaat met de kleine, kan het nog wel eens gebeuren dat het eindigt in één grote chaos. Oeps! Daarom zetten...

Lees meer

We gaan op reis en nemen mee… Handige checklist!

It's vacation time! Op vakantie met je kleintje is erg leuk, even heerlijk family time met je mini-me! Maar wat neem je allemaal mee?...

Lees meer