Prenatal

Musthaves voor in het kastje van je baby

Jeej, jullie worden ouders! Grote kans dat je niet kan wachten om van alles voor die kleine aan te schaffen. Een van de eerste aankopen zijn die ontzettend schattige kleertjes. De één kan zich wat beter inhouden dan de ander, maar van het kopen van mini outfitjes voor jullie baby wordt iedere aanstaande ouder blij. Voor je helemaal los gaat: lees onze fijne tips over wat je nu écht moet kopen voor je baby.

Musthaves voor in het kastje van je baby

Even praktisch

De eerste vraag die vaak bij toekomstige ouders oprijst: hoeveel moet ik kopen? Je wilt niet te weinig hebben maar het is ook zonde als je kleine straks de helft niet aankan omdat het al uit de maat gegroeid is. Helemaal goed inschatten kun je van te voren nooit. Je weet niet hoe snel je kleine groeit en hij of zij kan zich ook zomaar ineens eerder aandoen op deze wereld 🙂 Meer over de hoeveelheid babykleding die je nodig zou hebben lees je hier.

Zacht, zachter, zachtst

Koop babykleding in de meest zachte stoffen die je kunt vinden. Een baby ligt de hele dag en moet dus echt comfortabel in z’n outfitje zitten. Een stugge denim kunnen ze hun hele leven nog aan, dus koop vooral zachte items. En in die zachte pakjes hou je ook zo lang mogelijk dat kleine babygevoel vast, yay! Extra leuk als je kleine in het najaar wordt geboren: een ultra-zacht berenpak. Zoiets trek je alleen aan als ze nog zo klein zijn en het staat heel cute.

Jongen, meisje of unisex

De tijd van roze of blauwe kleertjes is al lang voorbij en we zien op ’t moment een trend van veel mooie natuurlijke kleuren. We love it! Naast dat we deze kleurtjes heel fijn vinden om te zien, is het ook prettig dat ze zowel voor jongetjes als meisjes geschikt zijn. Ook handig als je zelf nog niet wil weten wat het geslacht wordt of het voor je kraambezoek geheim wilt houden. Waar wij heel erg fan van zijn op het moment, zijn de tuinbroekjes. Je kindje kan deze zowel in de zomer dragen met een rompertje of luchtig t-shirtje of in de winter met een lekker truitje. Voor de meisjes zien we steeds vaker bloomers terugkomen: een soort luierbroekje (maar dan wel fancy 😉 ) die je in de zomer lekker met blote beentjes kunt dragen en in de winter met een maillotje eronder.

Boxpakjes

Eendelige pakjes, onesies, boxpakjes: hoe je ze ook noemt, ze zijn in ieder geval helemaal the bomb. En ook nog eens super praktisch. Je bent met één item in één keer klaar en het staat ook nog eens supercute. Wij hebben ze gebreid, met print, zonder print, met een overslag.. Door de knoopjes bij de beentjes wordt aankleden ook een fluitje van een cent. Zorg dus zeker dat je er hier een aantal van in huis hebt.

Boxpakjes

Inspired by nature

Zoals eerder gezegd zien we de natuurlijke trend al langer op verschillende plekken terugkomen. Zo ook in de babykleding. Natuurlijke kleuren zoals crème, zand, roestbruin en verschillende ‘vergrijsde tinten’. Daarnaast zie je het ook terug in verschillende stofjes: fijne breisels, ribstofjes mogen weer (yay!) maar ook in printjes die geïnspireerd zijn op de natuur. Wij denken dat dit alleen maar meer gaat worden en dat vinden we helemaal niet erg.

Loading

Meer artikelen over Babykleding

Tips bij het kopen van kleding voor je kleintje

Een hip pakje, een zacht mutsje: er is weinig leuker dan de allereerste kleertjes shoppen als je zwanger bent. Maar terwijl je zo’n mini-broekje...

Lees meer

Een kijkje achter de schermen: 5 vragen aan onze designafdeling

Iedere maand verschijnen er weer nieuwe collecties in onze winkels en op onze webshop, maar wie zitten er eigenlijk achter al deze fashionable baby- en...

Lees meer

Musthaves voor in het kastje van je baby

Jeej, jullie worden ouders! Grote kans dat je niet kan wachten om van alles voor die kleine aan te schaffen. Een van de eerste...

Lees meer