Prenatal

Je kindje altijd dichtbij met de babyfoons van Luvion

Je ligt lekker in bed, na een lange dag kun je eindelijk gaan slapen. Maar dan ineens maak je je zorgen om je kleintje. ‘Hoor ik hem nou huilen?, zal hij honger hebben? Of spookt hij iets uit? Ik ga toch even kijken’. Je hoofd stroomt over aan gedachtes en zo lig je nog wel even wakker. Gelukkig kunnen wij je daar mee helpen. Met de Luvion babyfoons heb jij altijd zicht op je kleintje. Dat betekent een goede nachtrust voor jou en je kindje!

Luvion babyfoon

Met de babyfoons van Luvion hoef je je geen zorgen meer te maken over de situatie van je kindje. De babyfoons hebben een goed beeld en geluidskwaliteit. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk in gebruik en voorzien van een strak design. Ze zijn er om het dagelijkse leven met kleintjes gemakkelijker te maken. En dat wil je!

De Luvion Grand Elite 3 Connect

Met de Luvion Grand Elite 3 Connect kun je je kindje bekijken via superscherp HD beeld en heb je altijd een goed bereik, thuis en on-the-go. Handig voor als je even bij de buren langs gaat of tijdens je werk toch even thuis wilt spieken hoe het met de kleine gaat. Met de gratis app kun je vanaf iedere locatie, via een privé-connectie,  je kindje bekijken en beluisteren via je telefoon. Mega fijn en handig dus!

Luvion Essential

De Luvion Essential is handig in gebruik. Je kindje kalmeren? Deze babyfoon heeft drie slaapliedjes en een terugspreekfunctie. Hierdoor kan je kindje jou ook horen en kan je hem geruststellen met je stem. Je hoeft nooit meer iets te missen, want de VOX-functie zorgt ervoor dat de babyfoon zichzelf activeert bij het horen van geluid. Super handig voor tijdens de nacht. Heb je meerdere kindjes? Dan is het mogelijk de babyfoon uit te bereiden met meerdere camera’s. Zo houd je bij al je kindjes een oogje in het zeil.

Extra leuk: Deze Luvion Essentail is sinds kort ook verkrijgbaar in twee limited edities: black voor een stoere uitstraling en Nordic met klassieke houten details.

Loading

Meer artikelen over Je kindje en slapen

In de test: 4moms MamaRoo Sleep schommelwieg

Een tijdje geleden deden wij een oproep wie van jullie de 4moms MamaRoo Sleep schommelwieg wilden testen. Daar werd uiteraard massaal op gereageerd. Jessica,...

Lees meer

Alles wat je wilt weten over de perfecte slaapzak voor je baby

Er zijn ontzettend veel verschillende slaapzakken voor baby's en peuters. Een vierseizoenenslaapzak, zomer- of winterslaapzak, inbakerslaapzak én er zijn speciale slaapzakken die geschikt zijn...

Lees meer

Hoeveel slaap heeft je kindje nodig? Bekijk het slaapschema!

Het eerste jaar is het vaak zoeken naar een juist slaapschema. Of je denkt een perfect schema te pakken te hebben en hup, besluit...

Lees meer