Prenatal

8x schoencadeautjes onder de €10

Sinterklaas is in het land! Tijd voor pepernoten, chocoladeletters, oer-Hollandse gezelligheid (voor zover dat kan in deze tijd) én schoencadeautjes.Ken je dat gevoel nog van vroeger? ’s Avonds je schoentje zetten en de volgende ochtend he-le-maal op van de zenuwen of de Sint je schoentje gevuld heeft (en of Amerigo zijn wortel heeft opgegeten natuurlijk). De uitdrukking van je kleintje bij het zien van zijn of haar gevulde schoentje is onbetaalbaar. Als hulp Sint kun je soms wel wat inspiratie gebruiken, daarom hebben wij een aantal toppers op een rij gezet!Sinterklaas heeft het maar druk deze weken! Met deze leuke pietenmutsjes tover jij je kleintje(s) om tot echte hulppietjes. Leuk voor pakjesavond of gewoon tijdens een verkleedpartijtje thuis!

Prénatal pietenmuts roze
€3,99

Prénatal pietenmuts grijs/bruin
€3,99

Houten speelgoed stimuleert de creatieve ontwikkeling van je kleintje (lees: geen afleiding door flitsende lampjes, muziek en geluiden). Iets wat menig ouder aan zal spreken 😉 Ook fijn: houten speelgoed kan tegen een stootje en gaat jaren mee! Verwen je kindje met deze leuke houten legpuzzel. Dankzij de vrolijke kleurtjes wordt je kindje uitgedaagd en ontwikkelt het de motorische vaardigheid. Met de houten pick-up beleeft jouw kindje ook vast en zeker uren speelplezier! Deze stoere auto is gemaakt van stevig hout en kan tegen een stootje.

Done by Deer houten puzzel
€9,95

Little Dutch houten pick-up
€5,95

Sommige kindjes zijn niet uit het water te slaan. Speciaal voor die kindjes is er de altijd vrolijke badeend. Speelplezier gegarandeerd! Of wat dacht je van deze zachte badblokken? Daarmee kan je kleintje echte bouwwerken maken in bad.

Prénatal badeend klein
€2,49

Playgro zachte badblokken
€9,99

Gek op verven? Dan is deze set met vingerverf perfect! Zo kan jouw kleintje lekker de Picasso in huis uithangen. Liever kunstwerken maken met klei? Dan kan jouw kindje zijn hart ophalen met deze leuke klei set. Lekker kleien en al spelenderwijs de verschillen tussen vormen en kleuren ontdekken!

SES My First vingerverf
€7,99

SES My First klei set
€9,99

Loading

Meer artikelen over thema's

8x schoencadeautjes onder de €10

Ken je dat gevoel nog van vroeger? ’s Avonds je schoentje zetten en de volgende ochtend he-le-maal op van de zenuwen of de Sint...

Lees meer