Prenatal

Hoera! Prénatal bestaat 65 jaar

Hoera! Prénatal bestaat 65 jaar

Winactie: elke maand een nieuwe winactie! 

Om ons 65-jarig jubileum te vieren, hebben we elke maand een te gekke winactie. Stuur ons jouw (digitale) kassabon in en maak deze maand kans op één van de twee Smoby driewielers in het roze of blauw. Shop nieuw buitenspeelgoed, want buiten gaat er een nieuwe wereld voor je kleintje open! Benieuwd naar al ons buitenspeelgoed? Bekijk de buitenspeelgoedfolder hier.

Upload jouw (digitale) kassa bon uit 2024, van 65 euro of meer hieronder en maak kans! Lees de actievoorwaarden hier. Je kan jouw (digitale) kassabon inleveren t/m 28 april.

 

Aanmeldformulier winactie Prénatal 65-jaar

  • Straat, postcode en woonplaats. Zodat we de prijs naar je kunnen opsturen!
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Let op: je (digitale) kassa bon moet een minimale waarde hebben van 65,-
Een Liefdevolle reis door generaties van geluk. 

Prénatal heeft al 65 jaar lang elke bijzondere stap van het prille ouderschap omarmd. Deze reis, vol mijlpalen en intieme momenten, is niet alleen van ons, maar van jou, de ouders, grootouders, tantes, ooms, en iedereen die deel heeft uitgemaakt van deze prachtige reis van je kleintje. Laten we samen terugkijken op de warme herinneringen en vooruitblikken naar de volgende 65 jaar vol liefde en avontuur.

Op Naar de Volgende 65 Jaar

Laten we samen vooruitkijken naar de volgende 65 jaar, waarin Prénatal jou blijft begeleiden met warmte, deskundigheid, en een assortiment dat altijd is afgestemd op de behoeften van jou en je kleintjes. Bedankt dat je deel hebt uitgemaakt van onze reis.

Meer artikelen over vier het moment

Hoera! Prénatal bestaat 65 jaar

Hoera! Prénatal bestaat 65 jaar Winactie: elke maand een nieuwe winactie!  Om ons 65-jarig jubileum te vieren, hebben we elke maand een te gekke winactie....

Lees meer