Prenatal

Prénatal 65 jaar | Wordt jouw familie het gezicht van ons jubileum?

Misschien ligt het nog wel bij jou opgeborgen op zolder: je eerste pakje. Weet jij welk pakje je als eerst hebt gedragen als kleine baby? Of welk pakje je voor je kleintje of eerste kleinkind had gekocht?

Prénatal familie

Misschien was dat pakje wel van Prénatal, want wij bestaan al bijna 65 jaar! Om die reden zijn wij op zoek naar drie families die door de jaren heen klant zijn (geweest) bij ons. Of je nu je hele uitzet bij ons hebt geshopt, leuke accessoires voor de babykamer hebt gescoord of dat je heel erg fan was (of bent) van onze zwangerschapscollectie, alles mag! Wij komen graag meer te weten over jouw familie en jullie ervaring met Prénatal.

Wij zijn op zoek naar drie gezinnen van minimaal vier personen die ervoor open staan om hun ervaring met Prénatal met ons te delen. Op de georganiseerde dag worden jullie samen geïnterviewd én vindt er een toffe fotoshoot plaats. Tijdens de shoot leggen wij jullie als echte Prénatal familie vast en deze beelden zullen wij inzetten voor onze ”Prénatal 65 jaar” campagne.

Alles over deze dag op een rijtje:

  • Woensdag 10 januari
  • Omgeving Noord-Holland
  • Gezin of familie van minimaal vier personen, elke samenstelling is welkom

(Bijvoorbeeld: Zwangere mama, papa en een kindje of overgroot oma, oma, mama en baby of twee papa’s met twee kindjes.)

  • Kindje(s) met maximaal kledingmaat 104
  • Fotoshoot
  • Interview over jullie ervaring met Prénatal

Ben jij samen met jouw gezin of familie de ideale kandidaat? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier. Wie weet zien wij jullie dan binnenkort samen stralen tijdens de fotoshoot!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Meer artikelen over