Prenatal

De verzorgingsproducten van Mádara: voor jou én je baby

Als kersverse moeder ben je uiteraard heel voorzichtig met je kleintje en wil je alleen het beste. De huid van een baby is nog zo teer en vraagt om extra aandacht! De producten van Mádara zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en zijn daarmee een veilige keuze voor je kleintje.

Voor baby & kind (en de rest van het gezin)

De oprichtster van Mádara is zelf ook mama van drie jonge kinderen en weet daardoor als geen ander wat het allerbeste voor de allerkleinsten is. Ze creëerde vier prachtige baby & kids producten op basis van natuurlijke ingrediënten. Ze zijn zacht, verzorgend en met liefde gemaakt. De producten zijn ontwikkeld voor baby’s en kinderen maar worden stiekem ook geleend door de ouders! De lijn bestaat uit een gentle wash, shampoo, creamy oil en hydraterende lotion en is gegarandeerd een veilige keuze voor de dagelijkse verzorging van het tere babyhuidje. Daarnaast helpen ze om problemen zoals huiduitslagen en irritaties te voorkomen. For happy & heathy kids and cool moms & dads!

 • oat & camomille gentle wash
  99% natuurlijk van samenstelling: reinigt en verzorgt de tere babyhuid dankzij rustgevende kamille en reinigende haver en het ontbreken van agressieve conservering.
 • oat & linden shampoo
  99% natuurlijk van samenstelling: milde shampoo met lindenblooem en haver. Anti-allergische en reinigende eigenschappen. Hoofdhuid wordt gehydrateerd, berg wordt verwijderd en kammen van babyhaar wordt gemakkelijk.
 • cacao & plum creamy oil
  100% natuurlijk van samenstelling: verzorgende, kalmerende babyolie met pruimenpitten en cacaoboon. Beschermt en voedt de huid, gaat uitdroging en schilferen tegen.
 • cloudberry & oat hydrating lotion
  100% natuurlijk van samenstelling: delicate, superzachte lotion voor intensievere hydratatie voor de gevoelige huid. Voedt, maakt soepel en helpt huidbarrière te herstellen.

Speciaal voor mama

Maar naast de heerlijke babyproducten introduceert Mádara bij Prénatal ook twee echte mama items. Om te beginnen een natuurlijke en super effectieve anti-cellulite cream. De crème is speciaal ontwikkeld om een oneffen huid in ‘probleemgebieden’ te verbeteren. Daarnaast is er een firming antioxidant body oil die versterkt, tonifieert en de elasticiteit en jeugdigheid van je huid verbetert. De olie helpt het ontstaan van striae te voorkomen en is ook geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap.

 • anti-cellulite cream
  100% natuurlijk van samenstelling: Natuurlijke en zeer effectieve anti-cellulitus formule met stimulerende extracten van Noordelijke Hagedoorn en Paardekastanje in combinatie met natuurlijke caffeïne. Deze crème is speciaal ontwikkeld om een oneffen huid in probleemgebieden te verbeteren. Het bevordert de vermindering van vetweefsel, verhoogt de lymfatische circulatie en zorgt voor intense hydratatie. Verzacht de huid in slechts vier weken.
 • infusion vert firming antioxidant body oil
  99% natuurlijk van samenstelling: ervaar een luxueuze, zachte en aromatische body olie die versterkt, tonifieert en de elasticiteit en jeugdigheid van de huid verbetert. De antioxidantrijke citroenbalsem verjongt, terwijl de opwekkende tijm je een gevoel van comfort en welzijn geven. De olie helpt het ontstaan van striae te voorkomen en kun je ook gebruiken tijdens je zwangerschap.

Alle producten zijn alleen verkrijgbaar in onze winkels.

Loading

Meer artikelen over Featured

5x tips om alle mama’s (to be) in het zonnetje te zetten

Alle partners opgelet: op zondag 10 mei is het weer Moederdag. Dé dag waarop alle mama's extra in het zonnetje gezet mogen worden. Wij...

Lees meer

Ledikantmatras Panda – nieuw natuurlijk ademend matras van ABZ

Als (aanstaande) papa of mama wil je dat je baby rustig en vooral veilig kan slapen. Een goed matrasje is daarbij essentieel, want je...

Lees meer

Je kindje altijd dichtbij met de babyfoons van Luvion

Met de babyfoons van Luvion hoef je je geen zorgen meer te maken over de situatie van je kindje. De babyfoons hebben een goed...

Lees meer