Lekker badderen: de stijlvolle Luma

Lekker in bad: de meeste kindjes zijn er dol op. Relaxt en helemaal ontspannen in het warme water. Laat je kleintje lekker badderen in de stijlvolle badjes van Luma. 

Lekker in bad

De Luma babycare badjes staan voor ‘design, eigentijds en eenvoud’. Dit is dan ook goed terug te zien in de vormgeving, kleuren en het design van de badjes. De hippe collecties zijn goed met elkaar te combineren en passen in iedere babykamer. Kies jouw favoriete kleur en accessoires en stel het badje voor jouw kleintje helemaal zelf samen.

Bad accessoires

In het stoere babybadje van Luma kun je, je kindje dus zorgeloos in bad doen. Helemaal wanneer je het bad in combinatie met de badstandaard gebruikt. De Luma badstandaard zorgt namelijk voor extra veiligheid en comfort. Het badje staat met 2 clicks muurvast op de badstandaard. En zorgt ervoor dat deze niet kan verschuiven en het bad staat ook nog op de perfecte badderhoogte. Wel zo fijn voor de papa’s en mama’s. De Luma badslang is een accessoire die zeker niet mag ontbreken. Eenvoudig laat je het bad leeg lopen in bijvoorbeeld de Luma luieremmer of in het doucheputje. Je kindje relaxt laten badderen? Gebruik daar dan de Luma badinzet voor. Hiermee ligt je kindje lekker relaxt en ontspannen in het warme water.

  

Goed om te weten over Luma

Alle Luma producten worden ontworpen en gemaakt in Nederland. Hiervoor worden alleen de beste materialen en grondstoffen gebruikt. De kunststoffen zijn recyclebaar en vrij van weekmakers. Zo zorgt Luma dat haar producten niet schadelijk zijn voor de gezondheid van jouw kleintje. Het badje is verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleurencombinaties. De standaard is in twee kleuren te verkrijgen, de badjes in drie kleuren. De overige bad- en verzorgingsproducten van Luma matchen hier goed bij.

Wil jij ook zo’n stoer badje voor jouw kleintje? Bekijk hem in onze webshop of kom langs in één van onze winkels.