Laat je buik stralen met deze zwangerschapskleding voor de feestdagen

zwangerschapskleding feestdagen

Deze feestdagen is niet de kerstboom, maar jouw buík het stralende middelpunt. Ben je benieuwd hoe je zorgt dat je buik extra mooi uitkomt? Dan hebben wij alvast een paar tips van onze fashion-expert en designer Joss Vlok, om extra fashionable uit te pakken deze feestdagen.

Met je groeiende buik (en borsten!) vraag je je misschien af hoe je nog een beetje charmant voor de dag komt tijdens kerst en oud en nieuw. Wij hebben goed nieuws: jij hoeft deze feestdagen echt niet in een ronde kerstbal te veranderen. Onze feestelijke zwangerschapskleding is namelijk hartstikke elegant, en geeft toch alle ruimte aan jouw zwangere buik.

Allereerst: wat zijn de trends als het gaat om zwangerschapskleding voor de feestdagen?

Joss: “Onze zwangerschapskleding laat jouw buikje echt uitkomen: hij mag gezien worden! Dat zien we ook terug in onze feestcollectie. Mooie A-lijnen met een strakkere band net onder de borsten, accentueren de taille én de buik. Daarnaast zien we subtiele glitters, zoals in de comfortabele maar elegante zwarte broek met fijne groene glans. Afgelopen seizoen zagen we ook veel satijnen linten en deze trend zet nog even door; je ziet dit ook terug in onze zwarte rok met satijnen strik. Ook de dierenprint mag natuurlijk niet ontbreken deze feestdagen: ons vest met animal print kun je na de feestdagen de hele winter nog aan. De hele collectie is uitgevoerd in mooie, classy kleuren, zoals donkergroen, zwart en roze.”

Zwangerschapskleding feestdagen

Prenatal zwangerschaps vest
€34,99

Zwangerschapskleding feestdagen

Prenatal zwangerschaps rok
€29,99

Zwangerschapskleding feestdagen

Prenatal zwangerschaps jurk
€29,99

Wat voor tips heb je om de outfit af te maken?

“Kies een comfortabele (positie) panty als je een jurkje of rok draagt, die absoluut niet ‘snijdt’ in je buik. Je kunt natuurlijk ook voor een zwarte, skinny zwangerschapsjeans kiezen. Daar heb je na de feestdagen ook nog wat aan! Draag een mooi sieraad op je buik om deze extra te accentueren. Wil je juist liever de aandacht afleiden van je buik, kies dan voor opvallende oorbellen. Grote oorbellen zijn sowieso weer helemaal on trend dit seizoen.”

“Als laatste tip zou ik aanraden om items te kiezen die je na de feestdagen ook nog aan kunt. Onze feestcollectie is daar speciaal op gemaakt: je kunt de kleding prima ook casual combineren. Zwangerschapskleding draag je toch al voor een kortere periode, dus dan kun je beter multifunctionele items kopen.”

Heb jij zin in iets gewaagds?

Als je echt je buikje in de schijnwerpers wil zetten deze feestdagen, dan heeft Mamalicious twee mooie items voor jou. De jurk heeft een spannende, doorschijnende bovenkant, en de zwarte top is afgewerkt met sexy kant. Gewoon doen, zeggen wij.

Bekijk al onze zwangerschapskleding voor de feestdagen in een van onze winkels bij jou in de buurt of in onze webshop.

  • Anoniem
    7 december 2018 at 23:34

    Jammer dat er bijna niks te koop is in maat xxl. Loop hier echt tegen aan super mooie jurkjes maar helaas niet in de juiste maat te krijgen..