Zwanger van eerste kindje: 10 vragen aan Kae Sutherland!

Fashionable en busy girl Kae Sutherland is 24 jaar en verwacht samen met haar vriend Diego Teixeira binnenkort hun eerste kindje! Met 126K followers op Instagram kunnen we wel zeggen dat Kae (@kaesutherland) insta-famous is. Naast dat je haar misschien kent van Instagram, is Kae eigenaresse van sieraden label ‘4EVER WITH EVERYONE’ en Social Media bureau ‘A-Sociaal Media’ Ze kan niet wachten om hun kleine meisje te ontmoeten – lees nu de 10 vragen en de antwoorden van Kae!

1. Hoe omschrijf je deze zwangerschap?

Heel fijn, ik heb echt een super zwangerschap! Niet echt last van dingen, geniet volop van het zwanger zijn en alles wat hierbij hoort.

2. Bevind jij je op de bekende roze wolk?

Dat weet ik wel zeker! Zelfs mensen op straat, die ik niet ken, zeggen dat ik straal haha!

3. Mijn mom-to-be kledingstijl is:

Het liefste (als het weer het toe laat) een lange, mooie maxi jurk met laarsjes. Maar nu met die kou heb ik ook wel heel vaak een lekker joggingpak aan :).

4. Wat is je grootste uitdaging tijdens deze zwangerschap

Mmm, hier heb ik eigenlijk helemaal niet echt over nagedacht.. Ik denk wel dat mijn werk loslaten de grootste uitdaging is. Ik had me voorgenomen om met verlof te gaan, maar ik merk dat ik dat toch wel moeilijk vind en daar helemaal geen behoefte aan heb. Ik vind m’n werk veel te leuk en het gaat nog steeds allemaal super goed, dus zie ik ook niet echt een reden om minder te gaan werken.

5. Ik kan tijdens deze zwangerschap niet zonder…

ETEN!! Hahaha! Het liefste de hele dag door, de kilo’s vliegen er aan. OEPS!

6. Current food craving:

Bitterballen, knackworstjes, aardappelpuree, mango’s, snoep biggetjes, zure matten, broodjes kroket en simpele koekjes.

7. Het allereerste wat ik heb gekocht voor deze baby is:

Heel veel kleertjes! Zodra we hoorden dat de NIPT-test goed was en de echo er allemaal mooi uit zag, ben ik meteen los gegaan!

8. Ik verheug me het meeste op…

De hele dag knuffelen met haar en echt een gezinnetje zijn.

9. Wat ik ons kindje mee wil geven is:

Geniet van de kleine dingen in het leven.

10. Mijn ultieme tip voor andere a.s. mama’s en papa’s:

Ik ben natuurlijk nog geen mama, dus echt een tip daarvoor kan ik niet geven. Maar wel: geniet van de zwangerschap! Het is zo iets moois en bijzonder. Ik denk ook dat het zo gek zal zijn als ze strakjes niet meer in m’n buik zit. Ik vind die trapjes en bewegingen zo’n bijzonder mooi gevoel.

 

geen reacties

laat hier je reactie achter!