Bo en Max: je beste vriendjes voor in de nacht

ZAZU Bo en Max

Vindt jouw kleine spruit het spannend om alleen te slapen? Dan hebben wij de oplossing voor jullie! Bo de Bunny en Max de Monkey van ZAZU worden de beste (nacht)vriendjes van jouw kindje. Je kleine kan in zijn kamertje lekker spelen en slapen met Bo en Max terwijl jij van je avondje kan genieten.

Bo en Max: de nachthelden van jouw kindje

ZAZU Bo en Max
ZAZU Bo en Max

Bo en Max zijn ideaal als je peutertje bang is in het donker. In hun buikje zit een uitneembare lichtmodule, waardoor ze beide wasbaar zijn. Hoe handig! Door in hun buikje te drukken activeer je de lamp. In één klik heeft je kindje dus het licht aan als hij bang is.

Mocht het lampje niet helemaal helpen dan zingen Bo en Max een liedje voor je kleine spuit. Ze kennen 3 slaapliedjes, lounge of natuurgeluiden. Hierdoor komt je kindje helemaal tot rust en vergeet hij dat hij bang was. Bo en Max hebben twee volumeniveaus.

Als je kleintje eindelijk in slaap is gevallen, dan hoef jij hem niet meer te storen door te controleren of Bo of Max’ geluid en/of lampje uit is. Deze worden namelijk automatisch uitgeschakeld na 20 minuten. Wauw, dat zijn nog eens supervrienden!

Wil jij een van deze vriendjes komen voor je kindje? Kom dan langs in één van onze winkels of shop ze in ons webshop hieronder.

Shop Bo en Max

ZAZU Bo en Max

ZAZU nachtlamp knuffel Bo
€29,99

ZAZU Bo en Max

ZAZU nachtlamp knuffel Max
€29,99