Win een zak vol mazzel: 1x Joolz Aer buggy

Joolz

Deze winactie is verlopen en de winnaar is bekend: Marije Minnesma, gefeliciteerd met de prijs! 

De winnaar heeft persoonlijk bericht van ons gehad.

Het zijn weer Mega Mazzeldagen bij Prénatal! Van maandag 21 september t/m zondag 27 september 2020 profiteer je in alle Prénatal winkels en in de webshop van mega veel fijne kortingen voor jezelf, je babyuitzet én nieuwe producten voor je opgroeiende kindje. Is dat even mazzel voor (aanstaande) mama’s en papa’s! Extra leuk: door mee te doen met de Mega Mazzeldagen winactie maak je iedere dag ook nog eens kans op super gave prijzen! Meedoen kan van maandag 21 september tot en met zondag 27 september. Benieuwd naar de prijs van vandaag? Lees snel verder!

De Joolz Aer buggy is compact, lichtgewicht en supereenvoudig in en uit te klappen. Bij de ontwikkeling van de Joolz Aer is veel aandacht besteed aan het ergonomische design, met zijn supercomfortabele stoel die je kleintje tevreden houdt waar je ook naartoe gaat.

Ready to roll

Een leuk weetje: wist je dat de rugleuning van de Joolz Aer 55 cm lang is? Dit maakt de stoel een van de langste in zijn soort. Wist je ook dat de buggy compact genoeg is voor het handbagagerek in een vliegtuig? Als je de buggy nodig hebt, klap je hem letterlijk in een handomdraai uit en zijn jullie ready to roll. Eén hand. Eén seconde. Klaar. Hij weegt slechts 6 kg, is makkelijk op te bergen en heeft een geïntegreerde draagriem om de buggy gemakkelijk over je schouder te dragen. Met zijn gebruiksvriendelijke veiligheidsgordel, goede ventilatie en veel opbergruimte voor speeltjes én boodschappen ga jij onbezorgd op pad!

Tip! De Joolz Aer heeft een verborgen achterzak. Zo heb je altijd je telefoon, sleutels, of een speentje bij de hand.

Joolz Aer

WIN! 1x Joolz Aer buggy

Deze winactie is verlopen en de winnaar is bekend: Marije Minnesma, gefeliciteerd met de prijs! 

De winnaar heeft persoonlijk bericht van ons gehad.

*Bij het meedoen aan deze winactie ga je akkoord met de actievoorwaarden.