Zacht, zachter, zachtst: de Boutique Collection™

Als je (net) papa en mama bent geworden, wil je alleen het beste voor je kindje. Maar stiekem is het ook heel fijn als er met jullie wordt meegedacht. Het merk Ingenuitytm snapt dit en wil zoveel mogelijk alledaagse oplossingen voor jou en je kindje creëren. Zo hebben ze ook de Boutique Series Swing ‘n Go Portable Swing™ ontworpen met premium, luxe stoffen die comfortabel, zacht én praktisch zijn.

Denk hierbij aan multi-functionele stoelverhogers die te gebruiken zijn tot de peuterjaren. Veel Ingenuity producten zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes waardoor je jouw favoriete producten weer kunt hergebruiken bij gezinsuitbreiding.

Zacht, zachter, zachtst!

ZACHT is het hoofdwoord dat centraal staat bij de Boutique collectie. Volgens Ingenuity™  kan het nooit zacht genoeg zijn: zachte stof, en een extra onderkussen en hoofdsteun in de vorm van een figuurtje voor extra ondersteuning als je baby nog wat kleiner is. Deze kun je er ook weer afhalen als je kindje het niet meer nodig heeft of als je ‘m uit wil wassen. Zelfs de veiligheidsgordel is omhuld met zachte, wollige stof om de gevoelige huid van je baby te beschermen. Ook niet geheel onbelangrijk: de schommelstoelen uit de Boutique serie zijn een plaatje om te zien. En daar worden wij weer blij van: zo’n eye-catcher in je huis!

Techniek van een hoger niveau

Het ontwerp van de Portable Swing is super modern en de technologische snufjes zorgen voor een compleet andere ervaring voor je kindje. Doe papa en mama ook even zo’n luxe stoel 😉 De wipstoel is super uitgebreid, maar toch blijft ‘ie (door het SlimFold™-ontwerp) compact als je hem opvouwt: fijn! Je kindje kan op allerlei verschillende manieren gekalmeerd worden. Er zitten namelijk 5 schommelsnelheden, 8 melodietjes en nog eens 3 natuurgeluidjes op. Als je kindje daar genoeg van heeft, kan ‘ie altijd nog spelen met (of staren naar) de schattige pluchen speeltjes die aan de stang hangen. Fijn voor de portomonee: dankzij de Hybridrive™-technologie gaan de batterijen 3x zo lang mee.

 

De TrueSpeed™-gewichtdetecterende technologie zorgt ervoor dat de favoriete snelheden van je kleine hetzelfde blijven, zelfs als hij een stukje groter wordt. Enne, als je even tijd voor jezelf wilt (want daar ben je op een gegeven moment gewoon aan toe 🙂 ) zet je de schommeltimer aan op 30, 45 en 60 minuten. Of jullie doen samen een dutje. De WhisperQuiet™-technologie zorgt er namelijk voor dat je baby in bijna volledige stilte schommelt.

Blij geworden van deze beauty?

Bekijk hier alle schommelstoelen uit de Boutique collectie of kom langs in één van onze winkels.

geen reacties

laat hier je reactie achter!