ABZ: Zacht slaapcomfort voor je kleintje

ABZ matrassen

Wist je dat je kindje in het begin wel 12 tot 18 uur per dag slaapt? Extra belangrijk dus dat jouw kleintje er comfortabel bij ligt! Als (toekomstige) ouder weet je misschien niet altijd direct waar je op moet letten bij het kiezen van een matras. Met ruim honderd jaar ervaring in het slaapcomfort van je baby bieden de matrassen van ABZ hierbij uitkomst! 

ABZ matras

Een babymatras waar jij je goed bij voelt

Tijdens het slapen groeit je baby gewoon door. Een kindje in de groei heeft een matras van hoge kwaliteit nodig om later een goede houding te hebben en rugklachten te voorkomen. Alle matrassen van ABZ bestaan uit Oeko-tex-gecertificeerde materialen en zijn daarmee goed voor de gezondheid van je kleintje. Ook niet onbelangrijk: de matrassen voldoen allemaal aan drie basisbehoeften, namelijk comfort en veiligheid, hygiëne en onderhoudsvriendelijkheid.

Van anti-allergie tot anti-transpiratie

In de uitgebreide collectie van ABZ zijn ook een paar speciale exemplaren te vinden. Zo blinken sommige matrassen uit op het gebied van anti-allergie, anti-transpiratie en veiligheid. Heeft jouw kindje snel last van huisstofmijt of andere allergieën? Dan is de Multicare-collectie echt iets voor jou. Het Multicare matras is antibacterieel en eenvoudig én snel te reinigen. Handig!

Vind je de luchtdoorlaatbaarheid van het matras belangrijk? Ga dan voor het matras Airgosafe. Door de hoge opbouw is deze topper vooral erg veilig voor baby’s door de snelle warme luchtafvoer én aanvoer van verse lucht. Warmtestuwing en overmatig zweten is op dit matras onmogelijk, waardoor je baby rustig kan slapen.