Playtime! Welk speelgoed past bij welke leeftijd?

Playgro

De eerste jaren leert je kleintje veel nieuwe dingen. Spelen en leren is dus de perfecte combinatie! Bij ons vind je het leukste speelgoed voor elke leeftijdsfase. Van zachte knuffels tot aan avontuurlijke tipi’s of het bouwen van een stapeltoren; it’s playtime! 

Vanaf 0 maanden

De eerste weken is de wereld van je mini nog erg klein. Met zachte knuffels en doekjes creëer je een fijne en geborgen omgeving voor je kleine. Langzaamaan krijgt je baby meer oog voor de omgeving. Dan is het tijd voor de eerste speeltjes! Wat dacht je bijvoorbeeld van het bijtspeeltje Jerry giraf? Dit schattige speeltje met pieper is gemaakt van natuurlijk rubber en is ook perfect voor de doorkomende tandjes en kleine handjes van je kindje.

Jerry de giraf

Playgro Jerry giraf teether
€14,99

Lama Prénatal

Prénatal Knuffel lama
€11,99

Done by Deer knisperboek

Done by Deer knisperboekje Elphee
€24,95

Vanaf +3 maanden oud

Op deze leeftijd leert je baby om iets vast te pakken. Een rammelaar is daarom leuk speelgoed voor je kleintje rond deze periode! Ook wordt het zien en horen van je kleine gestimuleerd door speeltjes met geluidjes en felle kleuren.

Rammelaar Prénatal

Prenatal Rammelaar Buddy houten ring
€8,99

Playgro speelkleed

Playgro Clip Clop Activity Gym
€54,99

Little Dutch babygym

Little Dutch Babygym blauw
€39,99

Vanaf +9 maanden oud

Vanaf deze periode gaat je kleintje reageren op handelingen. Spelletjes als stapels en torentjes bouwen zijn ideaal om samen met je kleine te doen. De grootste pret heeft jouw mini natuurlijk als hij jouw stapel omgooit…

VTech Baby Walker

VTech Baby Walker
€44,95

Fisher-Price baby's eerste blokken

Fisher-Price baby’s eerste blokken
€11,99

BamBam stapelringen hout

BamBam stapelringen hout
€19,95

Vanaf +18 maanden oud

“Zelf doen!”. Dit zal je in deze periode vaak gaan horen 😉 Jouw kindje gaat de wereld beter begrijpen én wordt zelfstandiger. Het is in deze fase ook goed om speelgoed te kiezen dat je kindje leert om met leeftijdsgenootjes om te gaan. Samen spelen, samen delen.

Little Dutch Wigwam roze

Little Dutch Wigwam roze
€99,99

Nijntje houten loopfiets 2 in 1

Nijntje houten loopfiets 2 in 1
€59,99

Janod camera met geluid

Janod camera met geluid
€14,99

Vanaf 3+ jaar oud

Kleintjes van 3 jaar hebben een geweldige fantasie en dit is dan ook de ideale leeftijd voor ‘doen alsof’ spelletjes. Zogenaamd ‘bellen’ of ‘optreden’ als muzikant; jouw kleine kan helemaal losgaan met dit leuke speelgoed. Ook slimme spelletjes zoals Memory doen het goed vanaf deze leeftijd!

Dikkie Dik memory spel

Dikkie Dik memory spel
€7,99

Little Dutch blokfluit blue

Little Dutch blokfluit blue
€5,99

Janod telefoon met geluid

Janod telefoon met geluid
€14,99