Vrolijke beestenboel met muurstickers van KEK Amsterdam!

Ben jij er al aan begonnen of stiekem alleen nog maar over aan het fantaseren? Het kamertje van je kleintje kan je úren bezig houden. Om de muren van je babykamer een vrolijk tintje te geven kan je muurstickers gebruiken! Hoe leuk is deze set KEK Amsterdam muursticker met vrolijke dierenboel die je hierboven ziet? 

Fiep Westendorp

Krijg je ineens zo’n nostalgisch gevoel als je naar de afbeelding hierboven kijkt? Dat kan kloppen! Deze muurstickers van KEK Amsterdam zijn namelijk gebaseerd op de kindertekeningen van Fiep Westendorp. Je kan haar onder anderen kennen van Pluk van de Petteflet en Jip en Janneke waarvoor zij heeft geïllustreerd. Super leuk voor je kleintje en stiekem ook voor jou 😉

Easy peasy

De Fiep Westendorp muurstickers zijn erg gemakkelijk aan te brengen op een gladde ondergrond zoals bijvoorbeeld een gladde muur, maar ook op de plinten of de kledingkast. De stickers hebben geen witte of transparante randjes, zo kan je ze dus ook combineren met een gekleurde achtergrond! Daarnaast zijn ze semi-permanent, wat dus wil zeggen dat je ze er net zo gemakkelijk weer af kan halen (niet dat je daar al over nadenkt natuurlijk).

YAY, WIN!

Deze gave muurstickers kan jij winnen! Doe mee via onze Facebook pagina en win, win, win! Ben je niet de gelukkige winnaar? Dan kan je ze natuurlijk ook shoppen in een van onze winkels of via onze webshop.

 • Linda
  20 juli 2018 at 08:42

  Is de sticker alleen voor gladde achtergrond of zou het ook op behang kunnen?

  • redactie
   23 juli 2018 at 10:39

   Hi Linda! Bedankt voor je vraag! Je zou ze overal op moeten kunnen plakken, zolang de ondergrond maar hard en vlak is :-). Liefs