Zomerseizoen: voorkom oververhitting met een Dooky Cover

Het zomerseizoen staat alweer voor de deur. We hebben er lang op gewacht en kunnen daarom niet wachten om met onze kleintjes naar buiten te gaan. Alle warmte zorgt ervoor dat je snel in de verleiding komt om een doek, deken of jas over de Maxi-Cosi, kinderwagen of buggy te gooien. Je wilt immers dat je kindje geen last heeft van de zon. Toch is dit niet een slimme oplossing! Maar wat dan wel?

Voorkom oververhitting

Vaak sta je er niet bij stil dat gevaar in een klein hoekje kan zitten. Een doek, deken of jas over de Maxi-Cosi, kinderwagen of buggy heen leggen is dan ook erg gevaarlijk en raden wij af. Doordat er niet genoeg warmte meer uit de wagen kan ontsnappen, kan je kindje oververhit raken. Om dit probleem te voorkomen, hebben wij de ideale oplossing: de Dooky Cover.

Een beschermde omgeving voor je kleintje

De Dooky is gemaakt van 100% ademend katoen en zorgt ervoor dat je kindje geen last heeft van licht, wind, zon, geluid, lichte regen en andere omgevingsinvloeden. In een paar seconden heb je de Dooky uitgerold en haal je het licht uit het gezichtje van de kleine. Een donkere en rustige omgeving is dus zo gecreëerd waardoor je kindje even kan relaxen of slapen. Naast de kinderwagen, Maxi-Cosi en buggy, bevestig je de universele Dooky ook gemakkelijk aan je autostoeltje groep 0+. De Dooky heeft een UV-beschermende factor van UPF40+ en filtert meer dan 95% van de schadelijke UVA en UVB stralen. Zorg dat je kind het niet te warm heeft: zet je kind niet lang in de volle zon en zorg altijd voor voldoende ventilatie.

Printjes en kleurtjes

De zonneschermen van Dooky zijn er in verschillende kleurtjes en printjes. Extra leuk: de Dooky Covers met XOXO print zijn exclusief verkrijgbaar bij Prénatal.

Bekijk ze allemaal in onze webshop. Wil je weten welke cover het beste bij jullie kinderwagen past? Doe dan een bezoekje aan één van onze winkels.