Herfstvakantie hotspot: Villa Zebra in Rotterdam!

printonline_pdm_160831-prn-sp-tdlr-109381-kunstwerk-van-hans-runge
Hallo herfst! Erg gezellig met alle feestdagen die eraan komen, maar ook best een uitdaging. Want: wat ga je ondernemen met de kids nu het weer niet altijd perfect is om er lekker op uit te gaan? In deze blog lees je alles over kindermuseum ‘Villa Zebra’, creatief én leuk!

Villa Zebra is een superleuk kunstuitje voor het gehele gezin! Dit kindermuseum voor hedendaagse kunst maakt tentoonstellingen speciaal voor kinderen. Na alle ontdekkingen die je samen hebt gedaan gaan kinderen met een begeleider van Villa Zebra aan de slag in een creatieve workshop.

Op zoek naar een creatief uitje in de herfstvakantie? Dan is dit iets voor jou!

Herfstvakantie kortingsactie museum ‘Villa Zebra’

Zoals je misschien wel gezien hebt is de fotoshoot van onze nieuwste ‘Sweet Petit by Prénatal’ collectie gehouden bij Villa Zebra. Omdat wij tijdens deze fotoshoot hebben ontdekt hóé leuk dit museum is, hebben we speciaal voor jullie een unieke kortingsactie! Kom naar Villa Zebra en ontvang 2 euro korting op 7 euro entree tegen vermelding van Sweet Petit of Prénatal. De korting is geldig voor het hele gezin en loopt tijdens de gehele herfstvakantie. Leuk he?

printonline_pdm_160831-prn-sp-tdlr-109100-kunstwerk-van-feiko-beckers

Tentoonstellingen en workshops voor kids

Benieuwd naar wat Villa Zebra te bieden heeft? Ontdek de leukste tentoonstellingen en workshops voor verschillende leeftijdsgroepen.

 • ZELF! In Villa Zebra gaan peuters en kleuters (3+) op ontdekking in ZELF! Ze komen in deze tentoonstelling op een speelse manier in aanraking met kunst via prikkelende installaties. Ze verzinnen hun eigen avonturen in De Monsterstraat, dansen in de Black light disco en verzorgen hun patiënten Bij de dokter.
 • Kunstenaarsatelier De komende jaren zullen verschillende kunstenaars een paar weken werken in het nieuwe atelier in Villa Zebra. Een unieke kans om van dichtbij te zien, te ontdekken en te ervaren hoe een kunstenaar tot zijn of haar kunst komt.
 • Voorleesworkshop en Klooimiddag Iedere maand is er een Voorleesmiddag en een Klooimiddag. Op de voorleesmiddag wordt steeds een bijzonder prentenboek op een beeldende manier tot leven gebracht met een creatieve opdracht. Iedere keer is er een andere invulling van de middag.
 • Welkom thuis Oudere kinderen (7+) gaan op onderzoek in een tentoonstelling die ieder jaar vernieuwd. Tot en met 20 november ontdekken kinderen in Welkom Thuis door middel van spannende vragen en opdrachten meer over hun thuisgevoel. Na een bezoek aan de tentoonstelling maken ze een eigen hutje.

Herfstvakantie uitje in Rotterdam

Villa Zebra ligt op de Kop van Zuid en heeft een prachtig uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam. Ook de omgeving verdient een bezoek: de Wilhelminapier met hoge gebouwen zijn zeer de moeite waard. Als je geluk hebt, zie je ook nog enkele cruiseschepen voorbij komen.

printonline_pdm_dsc_9413-vollaerszwart

Villa Zebra is tijdens de herfstvakantie (van 15 tot en met 23 oktober) open op dinsdag t/m zondag van 12:00 – 17:00 uur.

Stieltjesstraat 21
3071 JV Rotterdam
010-2411717
post@villazebra.nl
www.villazebra.nl

1 Comment

 • Reply
  Marjonneke
  19 oktober 2016 at 21:26

  Wat leuk! Wij gaan hier vrijdag naartoe met onze twee meiden. Begrijp ik goed dat ik alleen maar hoef te vermelden dat ik deze blog heb gelezen? Alvast bedankt!

 • laat hier je reactie achter!