De verzorgingsproducten van Mádara: voor jou én je baby

Madara blog afbeelding

Als kersverse moeder ben je uiteraard heel voorzichtig met je kleintje en wil je alleen het beste. De huid van een baby is nog zo teer en vraagt om extra aandacht! De producten van Mádara zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en zijn daarmee een veilige keuze voor je kleintje.

Voor baby & kind (en de rest van het gezin)

De oprichtster van Mádara is zelf ook mama van drie jonge kinderen en weet daardoor als geen ander wat het allerbeste voor de allerkleinsten is. Ze creëerde vier prachtige baby & kids producten op basis van natuurlijke ingrediënten. Ze zijn zacht, verzorgend en met liefde gemaakt. De producten zijn ontwikkeld voor baby’s en kinderen maar worden stiekem ook geleend door de ouders! De lijn bestaat uit een gentle wash, shampoo, creamy oil en hydraterende lotion en is gegarandeerd een veilige keuze voor de dagelijkse verzorging van het tere babyhuidje. Daarnaast helpen ze om problemen zoals huiduitslagen en irritaties te voorkomen. For happy & heathy kids and cool moms & dads!

99% natuurlijk van samenstelling: reinigt en verzorgt de tere babyhuid dankzij rustgevende kamille en reinigende haver en het ontbreken van agressieve conservering.

99% natuurlijk van samenstelling: milde shampoo met lindenblooem en haver. Anti-allergische en reinigende eigenschappen. Hoofdhuid wordt gehydrateerd, berg wordt verwijderd en kammen van babyhaar wordt gemakkelijk.

100% natuurlijk van samenstelling: verzorgende, kalmerende babyolie met pruimenpitten en cacaoboon. Beschermt en voedt de huid, gaat uitdroging en schilferen tegen.

100% natuurlijk van samenstelling: delicate, superzachte lotion voor intensievere hydratatie voor de gevoelige huid. Voedt, maakt soepel en helpt huidbarrière te herstellen.

Madara-baby-lotion-778408
Madara-baby-gentle-wash-778400
Madara-baby-creamy-oil-778407
Madara-baby-shampoo-778406

Speciaal voor mama

Maar naast de heerlijke babyproducten introduceert Mádara bij Prénatal ook twee echte mama items. Om te beginnen een natuurlijke en super effectieve anti-cellulite cream. De crème is speciaal ontwikkeld om een oneffen huid in ‘probleemgebieden’ te verbeteren. Daarnaast is er een firming antioxidant body oil die versterkt, tonifieert en de elasticiteit en jeugdigheid van je huid verbetert. De olie helpt het ontstaan van striae te voorkomen en is ook geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap.

100% natuurlijk van samenstelling: Natuurlijke en zeer effectieve anti-cellulitus formule met stimulerende extracten van Noordelijke Hagedoorn en Paardekastanje in combinatie met natuurlijke caffeïne. Deze crème is speciaal ontwikkeld om een oneffen huid in probleemgebieden te verbeteren. Het bevordert de vermindering van vetweefsel, verhoogt de lymfatische circulatie en zorgt voor intense hydratatie. Verzacht de huid in slechts vier weken.

99% natuurlijk van samenstelling: ervaar een luxueuze, zachte en aromatische body olie die versterkt, tonifieert en de elasticiteit en jeugdigheid van de huid verbetert. De antioxidantrijke citroenbalsem verjongt, terwijl de opwekkende tijm je een gevoel van comfort en welzijn geven. De olie helpt het ontstaan van striae te voorkomen en kun je ook gebruiken tijdens je zwangerschap.

Vert_Oil
Madara_ANTI-CELLULITE CREAM -778333