Veilig in dromenland dankzij de Alecto Baby DIVM-850

Een betrouwbare babyfoon is belangrijk als kersverse ouders, waar of niet? Zo kun je jouw kleintje met een gerust hart op bed leggen en checken of alles goed gaat. Helder geluid, goed beeld en een veilige WiFi verbinding; dankzij de Alecto Baby DIVM-850 kan je jouw kleine slaapkopje overal in de gaten houden, thuis én onderweg!

Veilig in dromenland

De baby- of kinderkamer moet één van de veiligste kamers in huis zijn. Geen gevaarlijke voorwerpen op de loer, kastjes die kunnen omvallen of speelgoed dat ze kunnen zien als een lekker snoepje. Spelen of rondkruipen in de kamer moet dus goed kunnen. Omdat het ook fijn is om je kindje in de gaten te houden als het lekker naar dromenland gaat is een babyfoon een echte must. Er zijn natuurlijk veel verschillende opties waar je voor kunt kiezen, maar de Alecto Baby DIVM-850 babyfoon met WiFi is een echte topper in zijn prijsklasse!

Deze babyfoon zorgt er namelijk voor dat je lekker op de bank kunt ploffen, maar ook goed in de gaten kan houden wat er allemaal gebeurt op de kamer van jouw mini. Met het heldere beeld, zelfs in het donker, kan je goed zien of je kleintje al lekker aan het slapen is of juist de boel op stelten aan het zetten is. Met het grote scherm van 5 inch kan je precies zien hoe jouw kindje erbij ligt. 🙂

Ook op afstand

Het fijne aan deze babyfoon is dat het wereldwijd bereik heeft en zelfs werkt tot op vijftig meter van je locatie. Door de app op je smartphone kun je je kindje ook zien als je op vakantie bent of bij de buren zit voor een gezellige barbecue. Verder is de babyfoon 100% storingsvrij, dus je bent ervan verzekerd dat je altijd een oogje in het zeil kan houden.

Oneindige functies

Dacht je dat dit alles was? Mooi niet, want de DIVM-850 heeft nog veel meer in zich. Zo kan je de camera op afstand laten bewegen, zit er een digitale zoom in de camera en krijg je een waarschuwing als je buiten bereik bent of de batterij bijna leeg is. Met de Alecto Baby DIVM-850 WiFi Babyfoon hoef je je dus echt geen zorgen te maken dat er iets aan je voorbij gaat tijdens het volgen van je favo Netflix serie of als je zelf van je nachtrust geniet.

Hesdo blog 2

Shop till you drop

Alecto babyfoon DIVM-850

Alecto babyfoon DIVM-850
€229,-