Vakantie in eigen land bij Center Parcs

Centerparcs

We zitten met z’n allen massaal thuis en helaas zit een verre bestemming er deze zomer niet in. Gelukkig kun je ook heel goed vakantie vieren in eigen land, veilig én dicht bij huis. Er samen tussenuit midden in de natuur, hutten bouwen met de kids in het bos, zandkastelen bouwen op het strand of dat ene boek lezen in je eigen privé-tuin bij je cottage; op de verschillende parken van Center Parcs vind je voor ieder wat wils! 

Center Parcs zoals je gewend bent, maar dan net even anders

Komen de muren in deze tijd soms ook op je af? Heel begrijpelijk nu we meer dan ooit aan huis zijn gekluisterd. Logisch dus dat je deze zomer behoefte hebt om er even op uit te gaan, samen met het gezin. Op de verschillende parken van Center Parcs is aan alles gedacht, waardoor je niet te veel hoeft na te denken over allerlei praktische zaken. Zo kun je vol overgave genieten van jullie vakantie samen dicht bij huis! Om er zeker van te zijn dat je een geweldig verblijf hebt zijn de parken open met een aangepast aanbod, hanteert Center Parcs flexibele boekingsvoorwaarden en houden de parken diverse veiligheidsmaatregelen aan.

Waterpret in de Aqua Mundo

Wat is een vakantie met kids zonder waterpret? Juist… niet veel 😉 Ook in deze tijd is de Aqua Mundo in alle Nederlandse parken van Center Parcs gelukkig open! Om het zwemplezier veilig te laten verlopen zijn er wel de nodige maatregelen getroffen. Zo kun je van tevoren tijdsblokken reserveren en worden er tijdelijk geen extra activiteiten aangeboden. Ook is het peuterbadje alleen toegankelijk voor kinderen, maar kun je als papa of mama natuurlijk wel aan de rand van het bad op gepaste afstand toekijken. Is je kindje nog te klein om alleen in het peuterbad te spelen? Dan mag er samen gezwommen worden in het ondiepe gedeelte van het grote bad.

Centerparcs

Onbezorgd genieten

Toch nog iets vergeten mee te nemen? Op het park is een supermarkt waar je o.a. luiers en babyvoeding kunt scoren. Naast dat je natuurlijk zelf kunt kokkerellen, kun je ook lekker uit eten gaan of gebruikmaken van de afhaal- en bezorgservice als je je daar prettiger bij voelt. De restaurants bij Center Parcs zijn speciaal ingericht voor gezinnen met jonge kinderen. Een knusse sfeer met genoeg ruimte voor een kinderstoel en een lekker uitgebreide menukaart. Zelfs babyvoeding kun je (gratis) krijgen als jullie een drankje en hapje hebben besteld, top!

Luxe cottages

Barbecueën op je terras of met z’n allen uitgebreid ontbijten… In een cottage ben je op vakantie en heb je tegelijkertijd een gevoel van thuis, midden in de natuur. Als je kiest voor zo’n Center Parcs cottage heb je keuze uit verschillende opties. Zo kun je gaan voor een basis cottage, maar kun je er ook voor kiezen om een beetje in de watten gelegd te worden. De keuze is aan jou!

Boek je vakantie met korting

Wil je er graag een paar dagen tussenuit? Met een Prénatal kortingsvoucher krijg je tot 50% (!) korting op een verblijf bij Center Parcs. Deze Prénatal kortingsvoucher krijg je bij besteding vanaf 75 euro. Shoppen en korting krijgen op een vakantie, een echte win-win situatie! Heb je al een voucher? Boek hier je verblijf en begin met het vieren van je (eerste) vakantie met je kleintje.

Ben je van plan om te boeken? Lees dan hier de actievoorwaarden.