Top 5 best verkochte kinderwagens van 2018

Bugaboo Fox kinderwagen

Wij begrijpen als geen ander dat het best lastig kan zijn om een kinderwagen te kiezen. Er is namelijk zóveel keus waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Om je een beetje op weg te helpen vind je hieronder de vijf kinderwagens die in 2018 door onze klanten het meest gekocht zijn.

Kinderwagen #1 - Bugaboo Fox

De Bugaboo Fox is stevig en robuust maar toch bijzonder licht en compact. Hierdoor is de wagen makkelijk vooruit te krijgen en is zweten verleden tijd. Wat deze kinderwagen extra fijn maakt is dat het onderstel gemakkelijk in te klappen is. Wil je het nóg compacter? Dan is het ook mogelijk om verschillende onderdelen los te halen zodat de wagen ook in kleinere auto’s past. Ideaal toch?

Wist je trouwens dat de Fox zo ontworpen is dat je de wagen naar eigen wens kunt vernieuwen en stylen? Customize de wagen door bijvoorbeeld voor een hippe zonnekap of stoelbekleding te kiezen; et voilà je hebt een compleet nieuwe look.

Bugaboo Fox kinderwagen
Bugaboo Fox kinderwagen

Kinderwagen #2 - Joolz Geo2 Earth

Waarschijnlijk heb je de Joolz Geo2 Earth kinderwagen al vaak zien rondrijden, want ook deze kinderwagen is razend populair onder (aanstaande) moeders. En dat is niets voor niets. Dankzij de multi-terrein zwenkwielen rijd je gemakkelijk over alle soorten oppervlaktes; perfect voor in de stad of een dagje naar het bos.

Wist je dat je deze wagen ook makkelijk uit te breiden is tot een duo-wagen met een reiswieg of zitje? Daarmee is het een praktische kinderwagen wanneer je gezin nog groeit. Oh ja; de kinderwagen is ook nog verkrijgbaar in vier hippe kleuren. Welke kleur kies jij?

Joolz Geo2 Earth kinderwagen
Joolz Geo2 Earth kinderwagen

Kinderwagen #3 - Topmark Toppi 2 Combi

Heb jij twee kindjes te vervoeren? Dan is deze Topmark duo-wagen ideaal, want je kan zowel een tweeling als twee kindjes van verschillende leeftijden vervoeren. Wat deze wagen speciaal maakt is dat je de twee kindjes achter elkaar vervoert in plaats van naast elkaar. Hierdoor voorkom je het probleem dat je wagen te breed is om bijvoorbeeld door de voordeur te kunnen.

Wat ook fijn is aan deze wagen is dat de duwbeugel in hoogte verstelbaar is én dat de buggyinzet in twee richtingen op het frame geplaatst kan worden. En heb je een klein vlekkenmonster aan boord? Geen nood, want de bekleding kan worden losgemaakt zodat je het eenvoudig kan wassen. Daar worden wij blij van!

Topmark Toppi 2 combiwagen
Topmark Toppi 2 combiwagen

Kinderwagen #4 - Mutsy Nio

Ga op ontdekking met de Mutsy Nio kinderwagen. Deze wagen wordt omschreven als ergonomisch (zowel voor jou als je kindje), praktisch en compatibel. Het ergonomische zit ‘m in het feit dat de wagen een volledig verstelbare rug- en beensteun heeft waardoor je kindje altijd de ideale ergonomische positie heeft. Voor jou als ouder heeft de wagen als voordeel dat de reiswieg vrij hoog op het frame is gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat jij als ouder je rug niet belast als je je kind uit de reiswieg tilt. Compatibel houdt in dat de Nio gebruikt kan worden met de reiswieg, het omkeerbare wandelwagenzitje, verschillende autostoeltjes en tal van handige accessoires.

Mutsy Nio kinderwagen
Mutsy Nio kinderwagen

Kinderwagen #5 - Maxi-Cosi Adorra

Ontdek de wereld samen met jouw kindje in de Maxi-Cosi Adorra kinderwagen. Deze lichtgewicht kinderwagen is dankzij de vier wielen altijd klaar voor een vlotte rit, ook op oneffen oppervlakten. Een fijne bijkomstigheid van deze wagen is dat hij een grote boodschappenmand heeft; ideaal voor dagjes shoppen (denk aan het opbergen van grote pakken luiers) of dagjes weg. Ook deze kinderwagen is in een aantal fijne kleuren verkrijgbaar.

Wist je dat je de Adorra kan gebruiken vanaf de geboorte – met reiswieg of autostoel – tot en met een leeftijd van ongeveer 3,5 jaar. Extra lang plezier dus!

Maxi-Cosi Adorra kinderwagen
Maxi-Cosi Adorra kinderwagen

geen reacties

laat hier je reactie achter!