Roze-lovers opgelet, de top 10 zoetste cadeautjes!

roze

Zijn jij en je dochter (of zoon) ook zo gek op roze? Zo gek op roze dat je partner er misschien wel helemaal gek van wordt? Wij vinden: niks mis met een beetje roze en elk huis kan deze heerlijke zoete kleur wel gebruiken. Met onderstaande lieve cadeautjes kun jij perfect je liefde voor roze laten zien in de babykamer of geef je het cadeau tijdens een kraambezoek.

1. Warm bolletje met dit MyDay newborn mutsje

Dit schattige en warme mutsje uit onze nieuwe MyDay collectie is een leuk cadeau om te geven of om te krijgen. De temperaturen dalen weer en dus is het belangrijk om je baby warm te houden – maar wel in stijl natuurlijk!

Prenatal newborn meisjes mutsje 0

2. Lekker knuffelen met Richie.

Deze zachte knuffel van Harry’s Horse vraagt er gewoon om om geknuffeld te worden. Knuffelt jouw dochtertje binnenkort met Richie?
Happy Horse Pink Rabbit Richie 28 cm 0

3. Nooit meer knoeien met deze roze Prénatal slab

Baby’s knoeien, dat staat vast, maar met deze zoete hartjesslab knoeit jouw baby in ieder geval niet meer haar leuke rompertje onder die je net met zorg had uitgekozen.
Prénatal slab 0

4. Herrie maken met rammelaar Hilly.

Met deze rammelaar kan jouw dochter lekker herrie maken door er hard mee te schudden. De gekleurde balletjes zullen geluid maken en jouw baby zal gefascineerd naar Hilly kijken.
Prénatal rammelaar hert Hilly 0

5. De giftbox voor 2017 is hier!

Uitgerekend in 2017? Dan is dit leuke setje echt iets voor jou. Met dit leuke setje voor jouw dochter ben je ook nog eens in één keer klaar. Ook heel erg leuk om weg te geven. 
romper

6. Vervoer jouw dochter in stijl in deze autostoel

Een goed excuus nodig om die leuke, hartjes autostoel te kopen? Geef hem aan jezelf als cadeautje voor de feestdagen en jouw dochter kan voortaan veilig, maar wel in het roze, meerijden.
Prenatal autostoel groep 1 hartjes 0

 

7. Pimp je aankleedkussen met deze roze aankleedkussenhoes

Je baby aankleden zul je elke dag moeten doen, maar op een wit aankleedkussen is ook zo saai. Met deze roze hoes is jouw aankleedkussen ineens een stuk zoeter en past het meteen beter bij de roze muur in de kinderkamer.
aankleedkussenhoes

8. Mooi voor in je wiegje, dit roze hartjes wieglaken

Dit lieve wieglaken staat mooi in jouw wiegje, naast de roze knuffels van jouw dochtertje. Ga je op pad? Haal hem uit het bedje en leg hem in de kinderwagen. Wordt de kinderwagen toch iets meer roze nu jouw man graag die grijze kinderwagen wilde.
Prénatal wieglaken roze hartjes 0

9. Lekker zacht onder je voetjes, dit Prénatal vloerkleed

Mis je nog accessoires om de kinderkamer net even wat meer sfeer te geven? Dit roze voerkleed is niet alleen zacht, maar staat ook nog eens mooi.
Prénatal vloerkleed 60x90 cm 0

10. Rustig in slaap vallen met deze roze muziekmobiel

Deze muziekmobiel heeft een lief uiterlijk en nodigt jouw dochtertje uit om ermee te spelen. Het speelt het melodietje ‘It’s a small world’ af en hij draait rustig rond tijdens het spelen.
Prenatal muziekmobiel mix roze 0

Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes.