De leukste tips voor Koningsdag 2016

Oké, het weer is niet optimaal. Maar van Koningsdag kunnen wij ook heus wel zonder het zonnetje een feestje maken! Wij zetten de leukste kidsproof tips voor je op een rijtje. Enjoy!

Koninklijke cupcakes
Bakken is hot! Dit jaar letterlijk, want het is binnen een stuk warmer dan buiten. Leuk om op Koningsdag flink uit te pakken met oranje cupcakes. Met je kleintje natuurlijk als de liefste en creatiefste assistent-bakker. Met deze activiteit heb je heel veel fun tijdens én na het bakken 😉 Leuk als alternatief op de oranje tompouce.

koningsdagcupcakeBron: Pinterest

Quality time – samen knutselen
Wat is er leuker dan lekker knutselen met je kindje? Maak bijvoorbeeld een oranje kroontje of een Koningsdag sleutelhanger (tip: de zelfgemaakte producten kan je samen met je kindje verkopen op de vrijmarkt!). Neem een kijkje op ons Pinterestboard voor meer knutselinspiratie.

Koningsdag kroontjeBron: Pinterest

Oranje van boven tot onder
Het allerleukst is natuurlijk de (allereerste) oranje outfit van de kleine! Daarom hebben wij voor jou de vrolijkste items verzameld om je kleine in deze happy color te kleden. Klik hier om alle oranje items te bekijken.

Kidsproof hotspots: erop uit
Heb je je paraplu in de aanslag? Op Koningsdag worden er door het hele land veel leuke kinderactiviteiten georganiseerd. In het Amsterdamse Vondelpark is zoals elk jaar de vrijmarkt speciaal voor kinderen. Ook Park Lepelenburg in Utrecht wordt op deze dag omgetoverd tot een vrijmarkt voor kinderen. In Rotterdam kun je lekker los gaan bij de ‘Royal Rollerdisco’ op het Deliplein. Hier zal ook de ‘Ik hou van Oranje’ show plaatsvinden, een discoshow voor jong en oud. Natuurlijk zijn er door heel het land vrijmarkten te vinden en in verschillende steden staat de kermis. Genoeg leuke belevenissen voor jou en de kleine.

Ontdek de leukste DIY’s
Nog meer inspiratie en leuke ideeën? Bekijk ons board op Pinterest.

Volg het bord ♥ DIY knutselen van Prénatal op Pinterest.

Van welke Koningsdag activiteit word jij blij? Laat het ons weten in een reactie!

geen reacties

laat hier je reactie achter!