Samen op pad met het Thule Yepp Nexxt fietszitje

De zomer komt er weer aan! En zeker in deze tijd krijgen we steeds meer zin om er even lekker op uit te gaan op de fiets. Dankzij het Thule Yepp Nexxt fietszitje kan je dat gezellig samen met je kleintje(s) doen. Het lichtgewichte én veilige fietszitje is makkelijk te bevestigen dankzij een universeel montagesysteem. Kortom, ideaal voor jouw kindje!

De Thule Yepp Nexxt Mini

Wil je gezellig samen met je kleintje de wereld ontdekken? Kies dan voor de Thule Yepp Nexxt Mini. Dit zitje past op bijna elke fiets en dankzij de smalle adapter hoef je geen mamastuur aan te schaffen, handig! Ga je even zonder je kleintje op pad? Het zitje is licht in gewicht en door de grote knop eenvoudig te verwijderen. De Thule Yepp Nexxt mini is te gebruiken tot een leeftijd van 3 jaar.

De Thule Yepp Nexxt Maxi

Vind je het fijner als je kindje achter je zit of is je kindje al iets groter? Dan kan je over op de Maxi. Dit universele zitje  is speciaal gemaakt voor achterop je bagagedrager. De Maxi pakt om de bagagedrager heen waardoor een accu of vreemde vorm geen punt is. Extra handig: wanneer je het zitje verwijderd blijft er geen adapter achter. De Maxi is in een handomdraai over te zetten op een andere fiets. Het zitje kun je gebruiken tot een leeftijd van ongeveer zes jaar, maar je kunt hem ook al vanaf het begin gebruiken. Hij is namelijk geschikt vanaf een leeftijd van ongeveer negen maanden. Dus welke fiets je ook hebt, met het Thule Yepp Nexxt fietszitje kunnen de kids altijd mee!

Wat biedt de Thule Yepp Nexxt nog meer?

  • De Thule Yepp Nexxt fietszitjes zijn licht van gewicht waardoor ze fijn in gebruik zijn.
  • De zitjes geven je kindje het beste comfort en vangen de grootste schokken van de weg op.
  • Met de magnetische kindveilige gesp zit je kindje goed vast en kunnen jullie veilig op pad.
  • De voetsteunen en voetriemen van de stoeltjes zijn goed verstelbaar, hierdoor kunnen ze passend worden gemaakt naar de lengte van je kleintje.

Shop till you drop

132648_1326480070

Thule Yepp Nexxt fietszitje Mini – Blue
€89,-

132648_1326480030

Thule Yepp Nexxt fietszitje Mini – Brown
€89,-

132648_1326480020

Thule Yepp Nexxt fietszitje Mini – Grey
€89,-

116925_1169250010

Thule Yepp Nexxt fietszitje Maxi – Black
€109,-