Wij zoeken testers voor de Easywalker Harvey² kinderwagen!

Testers Easywalker Harvey2

Wij zijn op zoek naar jou! We zoeken 2 aanstaande mama’s of papa’s die de Easywalker Harvey² willen testen. Deze kinderwagen is de opvolger van de Easywalker Harvey en heeft een aantal unieke nieuwe voordelen ten opzichte van zijn voorganger. Wij zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

Heel uitgebreide kinderwagen

Wat maakt de Easywalker Harvey² nou zo bijzonder? Deze prijswinnende kinderwagen wordt geprezen om zijn rijcomfort en gebruiksgemak. De Harvey² maakt wandelen op elk terrein comfortabel en is ontworpen voor ouders die er graag op uit gaan. In vergelijking met andere ‘full-size’ kinderwagens, is de Harvey² de lichtste en meest compacte die je zult vinden.

Wat zo fijn is aan de Easywalker Harvey² is dat je er verschillende kanten mee op kunt. Je kunt de wagen op meerdere manieren samenstellen; met stoeltje, reiswieg of een autostoeltje. De kinderwagen kan voor twee kindjes van verschillende leeftijden gebruikt worden of voor twee kindjes van dezelfde leeftijd. Klinkt goed, toch? Natuurlijk zijn wij nóg nieuwsgieriger hoe jij de wagen vindt en hoe jij deze punten ervaart. Lees snel verder om te lezen hoe je je op kunt geven om de wagen te testen!

Testen maar!

Vul alle verplichte informatie in in ons inschrijfformulier

Meld je aan!

Je gegevens worden uitsluitend voor deze actie gebruikt

Indien van toepassing

Indien van toepassing

Verkennen
Een moment geduld aub.

Als jij wordt uitgekozen om de Easywalker Harvey² uitgebreid te testen deel jij jouw ervaringen met ons en andere ouders op ons blog en via de Facebookpagina van Prénatal. Want kersverse ouders kunnen deze wagen natuurlijk het allerbest zelf beoordelen. Extra leuk: als jij de uitverkorene bent om de wagen te testen, mag je de kinderwagen ook nog eens houden. Hoe gaaf!

Dat ‘testen’ houdt in dat je van ons een overzicht ontvangt met daarin een aantal aspecten waarop je de wagen kunt testen en beoordelen. Je hoeft zelf niet heel goed te kunnen schrijven, maar er wordt wel een uitgebreid ‘verslag’ verwacht zodat de redactie van Prénatal de ingezonden testresultaten kan verwerken. We bundelen de foto’s en ervaringen van het testpanel en plaatsen rond de tweede week van september de resultaten op Facebook en in ons blog.

De testers zijn bekend!

Na alle leuke en enthousiaste reacties heeft onze redactie de twee winnende testers gekozen! Denise van Klaveren en Debbie van den Heuvel gaan de komende tijd de Easywalker Harvey² testen. Het testteam wordt persoonlijk door ons benaderd. Als jij het helaas niet bent geworden – niet getreurd: houd ons blog in de gaten om te kijken wat ons huidige testteam van de Easywalker Harvey² vindt!

40 Comments

 • Reply
  Annemiek Rockx Verwaijen
  10 mei 2019 at 20:06

  Oe Jaah dat zou super handig zijn!
  Na onze eerste kindje (dochter) zijn wij nu in verwachting van ons 2e kindje in Oktober. Wij hebben nog geen nieuwe wagen aangezien wij de oude kinderwagen van 30 jaar geleden hebben gebruikt. Mijn man heeft hier als kind vele uurtjes in gelegen. Het is een fijne wagen maar een beetje extra luxe voor lange wandelingen zou echt super zijn! Dus wij doen graag mee en wellicht mogen wij een uitgebreid en duidelijke review schijven voor deze hippe wagen. Duim duim 🙂

  Groetjes Annemiek Rockx Verwaijen

 • Reply
  Tamara van grunsven
  10 mei 2019 at 20:08

  Heel graag ik ben 1juli uitgerekent.

 • Reply
  Chantal de Langh
  10 mei 2019 at 20:10

  Heel graag ????
  Wij verwachtte onze 3 kindje 23 juli 2019

  Dus ik doe graag mee ❤

 • Reply
  Dolores
  10 mei 2019 at 20:12

  Graag voor me kleine meid die midden juni geboren word… me andere meisje word grote zus… zou een uitkomst wezen een nieuwe wagen deze wie ik heb is aan vervanging toe.

 • Reply
  Rozanna
  10 mei 2019 at 20:14

  Dol graag voor me 2e wondertje heb een hele zware zwangerschap lig vanaf 20 weken al verplicht plat moet nog een kinderwagen dus dat zou me echt dol gelukkig maken

 • Reply
  Gerdien Bos
  10 mei 2019 at 20:18

  Wij testen graag! Genoeg ervaring met testen;-) Na heel veel zwangerschapstesten, testen we met plezier de kinderwagens van Prenatal en hopen natuurlijk onze te verwachte icsi prinses straks in een perfecte kinderwagen te kunnen showen. ( begin oktober uitgerekend

 • Reply
  Marieke
  10 mei 2019 at 20:18

  Wat gaaf! Dit zou ik heel graag willen doen! Wij hebben een kleintje van 4 maanden en een peuter van 2 jaar. We hebben nu een duo wagen, maar de peuter loopt steeds vaker zelf. Uiteindelijk moeten we dus toch weer op zoek naar een enkele wagen. Hoe fijn zou het dan zijn om deze toffe wagen te mogen testen 🙂

 • Reply
  Sabrina Brouwer
  10 mei 2019 at 20:18

  We zouden het Superleuk vinden om deze hippe wagen te mogen testen en erover te schrijven. We hebben een heel nieuwsgierige en onstuimige peuter van 2 en verwachten eind juni zijn kleine broertje. Graag zou hij samen met ons het avontuur aangaan en onderzoeken hoe goed de kinderwagen precies is. Fingers crossed! ????????????. Gr. Fam. Brouwer

 • Reply
  Marieke
  10 mei 2019 at 20:21

  Wat gaaf! Dit zou ik heel graag willen doen! Wij hebben een kleintje van 4 maanden en een peuter van 2 jaar. We hebben nu een duo wagen, maar de peuter wil steeds vaker zelf lopen. Uiteindelijk moeten we dus toch weer op zoek naar een enkele wagen. Hoe fijn zou het dan zijn om deze te mogen testen! Zelf ben ik een grote Bugaboo fan, maar mijn beste vriendin is het meest enthousiast over Easywalker. Zou hem dus dolgraag willen uitproberen!

 • Reply
  Latoya
  10 mei 2019 at 20:30

  Heel leuk voor mijn zoontje die geboren woord ik zou hem heel graag willen uit proberen en pronken met de mooie wagen en baby natuurlijk mij dochtertje model van prenatal natuurlijk ook ❤️❤️❤️

 • Reply
  Marjolein Postma
  10 mei 2019 at 20:39

  Dit zou heel fijn zijn. Onze kleine man is net 1 geworden en over 6 weekjes verwachten wij onze derde spruit????. Wij gaan er graag met het gezin op uit en hoe kan dit nu beter dan met een dubbele kinderwagen waar beide kleintjes in kunnen zitten/liggen.

 • Reply
  Marjolein Postma
  10 mei 2019 at 20:40

  Dit zou heel fijn zijn. Onze kleine man is net 1 geworden en over 6 weekjes verwachten wij onze derde spruit????. Wij gaan er graag met het gezin op uit en hoe kan dit nu beter dan met een dubbele kinderwagen waar beide kleintjes in kunnen zitten/liggen.

 • Reply
  Ilona
  10 mei 2019 at 20:55

  Ja! Dat zou geweldig zijn! Wij verwachten onze kleine in augustus.

 • Reply
  Lianne roelofsen
  10 mei 2019 at 21:22

  Zo! wij doen ook graag mee!
  Hoe leuk! nu duimen draaien of we worden uitgekozen????????????

 • Reply
  Vivian Schouten
  10 mei 2019 at 21:42

  Ik weet zeker dat deze kinderwagen goed van pas zou komen! Wij hebben net een kleine man en het zou super gaaf zijn als wij deze kinderwagen mogen testen!

 • Reply
  Nathalie Leeneman
  10 mei 2019 at 21:56

  Graag! Na een tweeling verwachten we nu en juli een klein zusje voor ze. Uiteraard moet er nu nog een eenling wagen komen! We testen graag hoe licht hij is! Zal fijn zijn na de zware tweelingwagen

 • Reply
  Joyce
  10 mei 2019 at 22:12

  Wij verwachten in juli onze eerste kindje en zijn nog op zoek naar de perfecte kinderwagen. Testen zou dan super zijn wij doen graag mee ????

 • Reply
  Danielle Tijsterman
  10 mei 2019 at 22:29

  Wij hopen komende zomer/dit najaar ons eerste kindje te mogen adopteren vanuit Zuid Afrika. Alle beetjes helpen en zo’n mooie wagen mag daar zeker niet aan ontbreken. ????

 • Reply
  Danielle Tijsterman
  10 mei 2019 at 22:30

  ???? Was een smiley, haha

 • Reply
  Mirjam
  10 mei 2019 at 23:03

  Voor ons kleine man die deze zomer geboorte wordt zal graag wil hebben
  Zoo dat wij hem voor jullie kunnen testen of die praktisch in gebruik is

 • Reply
  Niki Arnts
  10 mei 2019 at 23:36

  Wauwie en ook nog eens een wagen die past in mijn Toyota Aygo! Wij verwachten binnen 6 weekjes een kleine dame toe te voegen aan ons gezin. Ook haar grote puberzussen zouden zeker graag een rondje lopen met zo’n mooi wagen!

 • Reply
  wendy
  11 mei 2019 at 03:04

  Ik zou mn heel graag willen testen..we zijn afgelopen maandag ouders geworden van Nora…we hebben nog wel de kinderwagen van dr zusje maar daar heb ik tot 3x toe met een platte band in de stad mee gestaan..
  Dit is dan ook nu mn angst dat ik ergens sta en niet meer verder kom..en ik zoek een kinderwagen die lekker compact is en vernieuwend..om er een stuk over te schrijven geen probleem en ook genoeg mensen om er mee over te praten in de vriendenkring en daarbuiten..

 • Reply
  Sangeeta
  11 mei 2019 at 08:43

  Graag! Voor mijn te vroeg geboren dochtertje , zij heeft al veel te verduren in de ziekenhuis en het zou geweldig zijn als zij straks kan genieten en relaxen in een geteste kinderwagen!! En het word ook nog eens op mijn verjaardag bekend gemaakt dubbel feest!!

 • Reply
  Esther de Wilde
  11 mei 2019 at 09:08

  Ik heb een tweedehands wagen gekocht en is helaas stuk gegaan. En een nieuwe kinderwagen kopen zit er niet in. Zo graag deze kinderwagen willen winnen. Zodat ik weer lekker buiten kan gaan wandelen met mijn kleine meid.

 • Reply
  Romenia
  11 mei 2019 at 10:01

  Goeiedag ik zou graag de baby wagen zullen testen ik hb een baby van 7maanden gr

 • Reply
  Femke Nijs
  11 mei 2019 at 11:18

  Ik doe heel graag mee, met een 2e op komst is dit een perfecte uitkomst om samen met mijn 2 wondertjes te kunnen gaan wandelen, want doen we het liefste!!????❤❤❤

 • Reply
  Farida
  11 mei 2019 at 13:59

  Wij willen hem met alle liefde en plezier testen hoor! Helemaal als er gezegd word dat ie heel licht rijd, dat komt fijn uit met me zwakke polsen. 6 juli verwachten ons zoontje.

 • Reply
  Sabrina
  12 mei 2019 at 16:36

  Super leuk! Ik test hem graag. Ik heb twee kleintjes dus weet waar ik op moet letten 🙂

 • Reply
  Elisa
  13 mei 2019 at 16:40

  Jaa lijkt me zo ideaal!! Half juni uitgerekend van ons 2e kindje en aangezien onze dochter nog graag in de buggy zit zou deze wagen geweldig zijn! Zo kunnen wij met onze 2 spuitjes heeeerlijk alle wandelingen en tochten voortzetten met 1 handige buggy ipv 2

 • Reply
  Daisy
  16 mei 2019 at 00:29

  Owww wowww!! Ja, lijkt ons ook ontzettend mooi om deze wagen te mogen testen! ???? op dit moment verwachten we ons eerste kindje en zal eind dit jaar geboren worden! ♡♡♡♡

 • Reply
  Kim
  16 mei 2019 at 20:51

  Wij doen zeker mee. 5 september ben ik uitgerekend van ons 2e kindje. En met kindje van ruim 1,5 is zo’n wagen heel handig. Testen vinden wij super leuk en andere mensen er enthousiast over maken des te meer.

 • Reply
  Carolien
  17 mei 2019 at 16:48

  Ja! Leuk voor ons 2e kindje dat we rond 5 oktober verwachten!

 • Reply
  Synthia
  21 mei 2019 at 20:12

  Zou super leuk zijn ???? uitgerekend 2 september van onze 2e. Lijkt me een top wagen dus zou het graag testen ????

 • Reply
  Nathalie
  21 mei 2019 at 20:16

  Ohh wij verwachten ons tweede meisje! En we hebben voor onze eerste meid een tweedehands kinderwagen gekocht en deze is wel aan vernieuwing toe.. het zou dan ook top zijn als wij als gezin gebruik mogen maken van deze actie! En natuurlijk fijn om zo’n fijne wagen uit te mogen testen voor jullie????

 • Reply
  Veerle
  21 mei 2019 at 22:20

  Dolgraag voor ons derde kindje. Verwacht 20 juli! Maar de andere 2 zitten ook nog graag. Nu vaak afwisselen in de buggy maar een 2-persoonskinderwagen is dus geen overbodige luxe. De andere 2 zijn 1,5 en 3,5jr.

 • Reply
  Ouafaa Motia
  21 mei 2019 at 22:28

  Als alleenstaande sportieve mama 2 be van eerste baby zie ik mezelf al weer in shape komen door de kinderwagen met mijn kleine prinses op allerlei terreinen te testen voor prenatal en andere ouders. Ze wordt rond 24 september verwacht. Wij beloven plechtig alles eruit te halen en dit tot in detail met jullie te delen.

 • Reply
  Sebas
  22 mei 2019 at 11:04

  Asjemenou!!!
  Wrijf wrijf wrijf mn ogen uit en wat zien mn ogen.verbaasd verrast ontroert getriggerd blij kippevel over mn hele lijf wordt deze test gekoesterd in het hele gezin en wordt er alles aan gedaan:liken delen 5 sterren geven het van de daken schreeuwen de buurt wakker schudden alle dagbladen kenbaar maken dat jullie bestaan en niet meer om jullie heen kunnen.
  Pff pff pff ik ben uitgeraast wat maken jullie mij enthousiast en blij dat ik en mijn geliefden kans mogen maken op deze ik wordt er stil van test!
  Wij testen graag mee om een mooi resultaat met onze prenatal mensen te delen

 • Reply
  Nina
  22 mei 2019 at 20:37

  Ik heb me aangemeld. Ik zou het erg leuk vinden om deze te testen en er een gave blog over te maken

 • Reply
  Linda Wiersema
  22 mei 2019 at 20:55

  Ik heb ons uiteraard ook ingeschreven. Dit komt wel heel erg goed uit. We ondernemen super veel en daarom is een kinderwagen voor elk terrein wel erg belangrijk voor ons. We zijn op dit moment in verwachting van ons tweede wondertje. Ons zoontje is inmiddels net 1.5 jaar oud geweest. Daarom is het ook nog eens fijn om een kinderwagen te hebben die je als duowagen kan gebruiken! Een unieke kans om eens te ontdekken of deze Easywalker net zo “easy” is als de andere kinderwagens van Easywalker. Want “easy” zijn die inderdaad sowieso!

 • Reply
  Brigitte
  23 mei 2019 at 07:53

  Dat zou leuk zijn! Nu met het tweede kindje opkomst hebben we een nieuwe wagen nodig! Graag laten wij onze bevindingen van de wagen aan jullie en de lezers weten! Nog een paar weken en dan kunnen we gaan testen! Succes allemaal!

 • laat hier je reactie achter!