‘Sweet Winter’: de nieuwste Sweet Petit collectie

Sweet Petit - Sweet Winter

YAY, it’s here: onze nieuwste Sweet Petit by Prénatal collectie is weer uit! Vanaf vandaag is ‘Sweet Winter‘ verkrijgbaar. Een warme, comfortabele collectie – passend bij een typische winterse dag. Grijze luchten, met af en toe een sneeuwvlok, maar ook de glinstering van de winterzon. ENJOY!

Nieuw bij Prénatal

Sweet Petit - Sweet Winter

Inspiratie van de collectie

De prints die je terugziet in de kleding zijn hier dan ook op geïnspireerd: vallende bladeren en sneeuwvlokken, op een abstracte manier vertaald. Het silhouet is soepel, gelaagd en een beetje oversized. Want dat mag best in de winter! De collectie bevat stoere comfortabele items met een warme winterse look én een sportieve knipoog.

Mix&Match

Het kleurbeeld is een combinatie van grijzige melanges met zwart en kit, met herfstig bruin en roze gecombineerd voor de meisjes. Naast de – inmiddels kenmerkende Sweet Petit silhouetten – mogen comfortabele sweats ook niet ontbreken. Voor de jongetjes worden de neutrale kleuren gecombineerd met een warme groene tint. De mix van alle structuren en kleurnuances maakt deze collectie spannend!

Key-items van het seizoen

De items die er dit seizoen uitspringen zijn een stoer gebreide eendelig pakje voor de baby jongetjes en een gebreide bloomer, die heel goed unisex gedragen kan worden. Voor de meisjes is de knitwear in chenille met een vleugje glans in de trui en het vestje belangrijk.

Over Sweet Petit

Sweet Petit by Prénatal wordt door het designteam van Prénatal ontworpen. De designers putten voor de collectie uit hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door gelukkige kleine momentjes en alledaagse dingen.

Enjoy a cold but comfy ‘Sweet Winter’!

Sweet Petit - Sweet Winter

Video

Download printable 'Uilen masker'

Vinden jullie het uilenmasker uit de fotoshoot ook zó tof? Goed nieuws: je kunt hier de printable downloaden en hem thuis printen en uitknippen. Deel ‘m met #SweetPetit en maak kans op shoptegoed t.w.v. €25,-!