Sweet Petit by Prénatal: ontdek ‘Wonderworld’

sweet petit by prenatal
Goed nieuws! Vanaf vandaag is de nieuwe limited edition newborn Sweet Petit by Prénatal collectie weer verkrijgbaar in onze winkels en webshop. Deze lijn kenmerkt zich door luxe in eenvoud; is stijlvol, vertederend en gemaakt voor de allerkleinsten (maat 50 t/m 68). De kleding is gemaakt met oog voor comfort, pasvorm en detail – ‘less is more’!

Geïnspireerd door de ongerepte natuur die je ziet in de herfst, maar dan met een retro knipoog

Senior Designer bij Prénatal Katinka Habets: “Voor de collectie ‘Wonderworld’ werden wij geïnspireerd door de ongerepte natuur die je ziet in de herfst, maar dan met een retro knipoog. In de herfst zie je een grote diversiteit aan landschappen waar de verschillende dessins op zijn gebaseerd. De verschillende warme kleurtonen en fijne prints maken de collectie tot een rijk geheel. De mooie luxe brei-items zijn kenmerkend voor de Sweet Petit collecties en mogen daarom bij deze collectie ook niet ontbreken.”

sweet petit by prénatal

Baby fashiontrends dit najaar

De najaarstrends komen volop in deze nieuwe collectie terug. Katinka: “Niet weg te denken uit het modebeeld zijn het retro breipak evenals het salopette jurkje – deze items kom je dit seizoen echt overal tegen. Blauw is een ware trendkleur deze winter. Voor zowel baby boys als voor baby girls hebben we een donkerblauw opgenomen in de collectie, die zich overal mee laat combineren. Ook biedt deze collectie de prachtige diepgroene kleur waar we nog veel van gaan zien deze winter. De collectie kenmerkt zich door speelse breicombinaties; zoals een ingebreid hartje voor het vest, jurkje en de muts.”

De Sweet Petit by Prénatal collectie kenmerkt zich door speelse breicombinaties

Sweet Petit by Prénatal wordt door het designteam van Prénatal ontworpen. De designers putten voor de collectie uit hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door gelukkige kleine momentjes en alledaagse dingen.

sweet petit by prénatal

Shop Sweet Petit by Prénatal

De limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie wordt uitgebracht naast de reguliere collecties. Elke collectie heeft een wisselende ontwerpinspiratie en is exclusief te koop in de webshop prenatal.nl en in de volgende Prénatal winkels: Alkmaar, Apeldoorn, Doetinchem, Dordrecht, Eindhoven Centrum, Enschede, Gorinchem, Haarlem, Heerenveen, Hilversum, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoorn, Leiden, Leidschendam, Nijmegen, Roermond, Rotterdam Centrum, Rotterdam Zuidplein, Tilburg, Utrecht, Uden, Zoetermeer en in onze megastores Aalsmeer, Amersfoort, Amsterdam Arena, Almere, Arnhem, Barendrecht, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Hengelo, Leiderdorp, Rotterdam, Utrecht, Venlo, Zaandam en Zwolle.

Enjoy your Sweet Petit by Prenatal outfit!

beelden_016 beelden_015
beelden_014 beelden_019

geen reacties

laat hier je reactie achter!