‘Sweet Childhood’: De nieuwste Sweet Petit collectie

sweet childhood jurk gestreept

Oh happy day: de nieuwste Sweet Petit collectie is uit! ‘Sweet Childhood‘ is een warme, comfortabele collectie met sportieve invloeden. De kids lekker thuis laten spelen in een vertrouwde en warme omgeving, daar is deze collectie speciaal voor gemaakt. Benieuwd naar de outfits? Lees snel verder!

Nieuw bij Prénatal

Inspiratie van de collectie

Het koude en gure weer buiten zorgt ervoor dat de kids lekker binnen spelen. Lekker thuis met je kroost om je heen, welke ouder wil dat nou niet? Stiekem is het ook best fijn om ze gezellig binnen te hebben. Het belangrijkste is dat je kindje comfortabel binnen kan spelen, zonder kleerscheuren. Door de gehele collectie zien we sportieve invloeden, waarbij voor de meisjes een romantische touch is gegeven.

Kleur & structuur

De zachte en warme kleuren zijn perfect voor dit seizoen: mid-orange, beige brown, rijk blauw en voor de meisjes nog wat roze voor een romantische noot. Naast de – inmiddels kenmerkende Sweet Petit silhouetten – mogen chille sweats ook niet ontbreken. Ook in deze collectie is de fijne mix van structuren en kleurnuances weer te vinden. Ga lekker mixen & matchen, want de items zijn onderling goed te combineren.

Key-items van het seizoen

De key-items van dit seizoen zijn de gestreepte badstof jurk en romper in dezelfde stijl. Een bekende van dit seizoen – de geweven salopette jurk – kon voor de meisjes niet ontbreken. De all-over geprinte shirtjes komen in zowel een jongens, als meisjes uitvoering. Voor de jongens komt de super comfy, gestreepte badstof in meerdere items terug.

Over Sweet Petit

Sweet Petit is een limited edition kledinglijn, dat wordt ontworpen door het designteam van Prénatal. De designers gebruiken hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door gelukkige kleine momentjes en alledaagse dingen.

sweet petit salopette jurk

Shop de collectie

Sweet Petit streep jurk badstof

Sweet Petit peuter meisjes jurkje
€19,99

Sweet Petit gestreept eendelig pak

Sweet Petit baby jongens pakje
€22,99

Sweet Petit roze tuinbroek

Sweet Petit baby meisjes broekje
€17,99

Sweet Petit blauwe trui

Sweet Petit peuter jongens sweater
€17,99