Super comfy: DEX combi wandelwagen

Ken jij de DEX combiwagen van Topmark al? Deze kinderwagen is niet alleen comfortabel voor jou en je kindje, ook is hij scherp geprijsd en biedt hij verschillende voordelen. Zo heeft hij een prachtig design, kun je ‘m eenvoudig uitbreiden én bestaat hij uit meerdere verstelbare onderdelen. Kortom, een ideale wagen voor een dagje weg met je kleintje!

Luxe uitziende wagen

Er hip bij lopen tijdens het wandelen? Dat kan met deze luxe uitziende combiwagen met lederlook handvat. Daarnaast groeit deze hippe wagen met je kindje mee. Zo kun je, wanneer je kindje zes maanden oud is, de reiswieg vervangen voor een wandelwagenzitting. Handig!

Mooie vormen

De DEX combi wandelwagen is super comfortabel voor jou en je kleintje. Ook heeft hij mooie ronde vormen wat deze wagen een pareltje maakt onder de kinderwagens. Zo stelen jullie zeker de show op een verjaardag, in de stad of op vakantie.

Van reiswieg tot verzorgingstas

De DEX combiwagen heeft verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Zo kun je de bijbehorende reiswieg, adapter, voetenzak en verzorgingstas los aanschaffen. Daarnaast is deze hippe wagen voorzien van een verstelbare duwbugel en voetsteun waardoor je hem kunt instellen op de manier zoals jij dat wilt. Erg fijn als je kindje weer wat groter is geworden!

Deze fijne wagen heeft een extra grote zonne- en windkap. Handig voor een wandeling in de buitenlucht!

Dankzij de verstelbare rugleuning en voetensteun van de DEX combiwagen kan je kleintje nog lekkerder rusten of slapen.

De DEX kinderwagen is voorzien van een ruime boodschappenmand met modern design, een regenhoes én een warme beenkap.

Shop till you drop

geen reacties

laat hier je reactie achter!