WIN: 10x Stokke Tripp Trapp®

Stokke Tripp Trapp

*Deze winactie is verlopen. Kijk snel op onze website voor welke prijs je vandaag kunt meespelen!

Wie kent ‘m niet? De Stokke Tripp Trapp® is misschien wel de meest geliefde (en populairste) stoel onder ouders bij het aanschaffen van de babyuitzet. Dat snappen we helemaal, want de stoel is onwijs fijn in gebruik én heeft een strak design.

Hoe het begon

De Stokke Tripp Trapp® is een geliefd item bij gezinnen over de hele wereld, maar waar komt deze iconische stoel nu eigenlijk vandaan? Om antwoord te geven op die vraag duiken we even terug naar het jaar 1972. De Noorse designer Peter Opsvik ontwierp de allereerste Tripp Trapp® voor zijn zoon Tor, die inmiddels uit zijn kinderstoel was gegroeid. Het moest een stoel worden die zou meegroeien met zijn zoon in alle fases van zijn leven. Zijn Tripp Trapp® bracht een revolutie teweeg op het gebied van kinderstoelen en the rest is history!

Een stoel voor het leven

De Tripp Trapp® dankt zijn succes aan het tijdloze, kwalitatieve ontwerp én het feit dat hij meegroeit met je kleine. De stoel is zo ontworpen dat zelfs de allerkleinsten gemakkelijk aanschuiven aan tafel en zo samen met het gezin kunnen eten. Wel zo gezellig! Door het verstelbare ontwerp kunnen kindjes in alle vrijheid bewegen, met een zowel in diepte als hoogte verstelbare zitting en voetsteun. Zo kunnen kinderen van elke leeftijd tot aan volwassenen toe genieten van ergonomisch zitcomfort. Een echte stoel voor het leven dus!

Tripp Trapp

WIN: 10x Stokke Tripp Trapp®

*Deze winactie is verlopen. Kijk snel op onze website voor welke prijs je vandaag kunt meespelen!

Op dinsdag 1 oktober maken we de winnaars bekend. Indien je één van de winnaars bent krijg je van ons persoonlijk bericht. 

*Bekijk onze actievoorwaarden