Tripp Trapp® van Stokke®: nu verkrijgbaar in drie natuurtinten

Wij denken dat weinig ouders nog nooit van de Tripp Trapp® stoel hebben gehoord. De verstelbare houten meegroeistoel is een geliefd item bij gezinnen over de hele wereld. En dat snappen we heel goed want de stoel is onwijs fijn in gebruik én heeft een strak design. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en daarmee heel goed af te stemmen op je interieur.

Goed nieuws voor alle vaders en moeders die nog niet de Tripp Trapp® in hun perfecte kleur hebben gevonden. Wellicht stopt hier je zoektocht want hij is nu ook verkrijgbaar in drie nieuwe natuurtinten.

Drie natuurtinten

Heather pink, forest green en moss green. Stuk voor stuk kleuren die geïnspireerd zijn op de natuur en passen bij een interieur waar deze tinten centraal staan. Terug naar de natuur is vandaag de dag een belangrijke trend. Onze generatie zoekt de balans tussen hun (werk)leven en thuis. Voor veel mensen moet thuis een plek zijn waar je even tot rust komt. Een interieur kan daar zeker een handje bij helpen. Ervaar de schoonheid van Scandinavië!

Dé meegroeistoel voor ieder kind

De Tripp Trapp® is een verstelbare, houten meegroeistoel. Door het unieke ontwerp, kan deze kinderstoel aangeschoven worden aan de eettafel. Je kind zit dus echt bij het gezin aan tafel waardoor hij sociale vaardigheden ontwikkelt. En als je kindje te groot wordt voor de babystand, dan kun je de Tripp Trapp® meegroeistoel gemakkelijk aanpassen aan de grootte van je kindje.

Handige accessoires

Wist je dat je de Tripp Trapp® van Stokke® ook kan combineren met handige accessoires? Je kunt bovenop de Tripp Trapp® een newborn set plaatsen zodat je kleintje al vanaf kleins af aan gezellig aan tafel kan zitten. Je zou er ook voor kunnen kiezen om een kussenset aan te schaffen voor exrra ondersteuning en comfort in de kinderstoel. We hebben keuze in heel veel verschillende leuke printjes.

Als je nog geen Tripp Trapp® had, dan wil je hem nu sowieso hebben. De drie nieuwe kleuren zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Prénatal winkels en onze webshop.