Stokke® Sleepi™: het bedje dat meegroeit met jouw kindje

Stokke Sleepi

Slapen is iets wat kinderen graag doen (soms alleen niet wanneer jij het wilt maar dat terzijde). Daarom is het belangrijk dat je kleintje een goed bedje heeft. De Stokke® Sleepi™ bedjes zijn perfect voor kindjes van elke leeftijd. Weten waarom? Lees dan snel verder!

Stokke® Sleepi™  Mini

De Stokke® Sleepi™  Mini is het eerste bedje voor je baby. Het wiegje heeft een ovale vorm waardoor je voor je baby een gevoel van veiligheid creëert. Het wiegje is in hoogte verstelbaar en is daarnaast compact waardoor het weinig ruimte in beslag neemt. Door de wieltjes is het wiegje makkelijk te verplaatsen naar bijvoorbeeld een andere kamer. Als je kindje tussen de 6 en 8 maanden oud is kun je van het wiegje een ledikant maken met de uitbreidingsset.

Stokke® Sleepi™

De Stokke® Sleepi™ is een bedje dat meegroeit met je kindje. Hij is te gebruiken vanaf 6-8 maanden oud tot ongeveer 3 jaar. Daarnaast kun het je ledikantje ombouwen tot een juniorbed met de uitbreidingsset. Hierdoor kan je kind tot ongeveer 10 jaar in het bed slapen. Doordat het systeem in de lengte en in de hoogte verstelbaar is, blijft het altijd hetzelfde vertrouwde bedje voor je kleintje. Daarnaast kan je één zijde van het ledikantje weghalen zodat je kindje meer vrijheid heeft en uit het ledikantje kan klimmen.

Mooi design

De Stokke® Sleepi™ is verkrijgbaar in 3 kleuren: wit, naturel en grijs. Daarnaast is bedje ook nog eens goed voor het milieu want het is gemaakt van duurzaam massief beukenhout. Ook goed om te weten: er zit 7 jaar garantie op het bedje.

Dat wordt lekker slapen!

De Stokke® Sleepi™ is alleen verkrijgbaar in onze warenhuizen. Kijk hier voor een winkel in de buurt.

StokkeSleepi Mini
StokkeSleepi Bed
StokkeSleepi
StokkeSleepi Junior