Stokke geeft cadeautips!

De decembermaand staat volop in het teken van cadeautjes geven en krijgen. Van kleine tot grote cadeaus en voor ieder wat wils. De accessoires van Stokke zijn heel geschikt als cadeau voor onder de kerstboom. We hebben een selectie gemaakt uit de Stokke collectie die perfect zijn als geschenk voor de feesdagen. Doe inspiratie op en kies hét cadeau wat past bij de grootste Stokke fan die je kent! ✨

Kinderwagen accessoires

Een Stokke kinderwagen is geliefd bij veel gezinnen. Misschien is je kindje inmiddels uit de reiswieg gegroeid en zou je graag een zitje willen. Of wil grote broer of zus ook graag een ritje maken op het meerijplankje. Is het berekoud? Kies dan voor de speciale winterkit, mét een heerlijk warm vachtje en zelfs handschoenen voor papa of mama.

Gezellig aan tafel

Kerst betekent heel veel gezelligheid (én eten 😉 ). Met de hele familie aan tafel waarbij de (aller)kleinsten zeker niet mogen ontbreken. Met een Stokke Tripp Trapp voelt jouw kindje zich onderdeel van het gezelschap, super gezellig! Deze eetstoel is geschikt voor iedere leeftijd door hem aan te passen met de bijbehorende accessoires, zoals een babyset of junior kussen.

In een heerlijk warm bad

Hoé ideaal als je thuis niet zo heel veel ruimte hebt: een opvouwbaar bad. Het Stokke® Flexi Bath® is ruimtebesparend en daardoor geschikt voor zowel thuis als onderweg. Heb je een pasgeboren newborn? Dan is het verstandig om de los verkrijgbare Stokke® Flexi Bath®Newborn Support in het badje te zetten. Deze geeft extra steun en is comfortabel voor je kleine baby.

Wikkel je baby na het badderen heerlijk in een badcape in. Deze velour badstoffen badcape, met washandje, is lekker warm en veilig na een fijn warm bad.

WIN!

Wat staat er op jullie lijstje van Stokke? Via Facebook maak je nu kans om één van de twee Flexi Baths te winnen.

1 Comment

  • Reply
    Mireille Muls
    10 december 2017 at 19:27

    loot graag mee voor mijn pasgeboren petekindje Jelle

  • laat hier je reactie achter!