De stad door met de nieuwe Joolz Hub

In de zomer is het heerlijk om samen met je kleintje naar buiten te gaan. Maar heb jij ook wel eens struggles om die grote kinderwagen overal mee naar toe te nemen? Met de nieuwste Joolz Hub pak je eenvoudig de metro of de trein, stap je uit, neem je de lift en zie je bijvoorbeeld hoe mooi jouw favoriete stad is vanaf een dakterras. Super tijdens de warme zomerdagen!

Cross door de stad met jouw nieuwe Joolz Hub

De Joolz Hub is dé kinderwagen voor mama’s in de stad. Zo kun je de wagen eenvoudig opvouwen (ideaal voor in de auto, bus of trein!), heeft hij een compact formaat en is hij voorzien van een speciale transportvergrendeling. Ook is de wagen in het bezit van een speciale draagriem die je eenvoudig om je schouder slaat waardoor je ‘m makkelijk meeneemt op reis. Ook kun je de Joolz Hub met maar één hand door smalle en drukke ruimtes besturen. Wel zo fijn in een drukke winkelstraat of overvol station. ????

Rondkijken en dutten

Het ergonomische stoeltje heeft zes posities waarin je kindje comfortabel kan slapen, zitten en dutten. Daarnaast beschermt de XL zonnekap met UPF 50+ je kleintje optimaal tegen de brandende zon. Dankzij de compacte vormgeving berg je deze ‘stroller’ zelfs in de kleinste stadsappartementen eenvoudig op. De Hub schaf je nu aan mét een stoeltje en kun je aanvullen met een wieg of de nieuw ontwikkelde cocoon voor pasgeboren baby’s.

Verkrijgbaarheid

Shop de nieuwe Joolz Hub binnenkort in onze winkels of online. Je kunt hem wel alvast bestellen in onze winkels. Extra handig: wanneer hij verkrijgbaar is, kun je ook een testrondje maken in één van onze megastores!

geen reacties

laat hier je reactie achter!