Speelgoed voor kindjes vanaf 3 jaar

It’s play time! Is jouw kindje drie jaar of ouder en ben je op zoek naar passend speelgoed? Bij ons vind je allerlei leuk speelgoed voor kindjes vanaf deze leeftijd. Van plastic en houten speelgoed tot aan avontuurlijke tipi’s en leerzame voorleesboekjes. Ook lees je hieronder tips over spelletjes die je samen kunt spelen met je kleintje vanaf 3 jaar!

Van ‘doktertje’ spelen tot memory

Kinderen van drie jaar hebben een geweldige en rijke fantasie. Dit is dan ook de ideale leeftijd om samen ‘doen alsof’ spelletjes te spelen. Laat je kleintje bijvoorbeeld lekker voor je ‘koken’ met de Nijntje kookset of speel ‘doktertje’ met deze dokterset van Nijntje. Je kindje is hierin een ware professional! Ook iets ingewikkeldere spelletjes zoals Memory vinden kleintjes op deze leeftijd helemaal fantastisch. Zo is er speciaal voor echte Memory fans het Dikkie Dik memory spel.

Woehoe, spelen maar!

Ook plastic speelgoed doet het altijd goed. Zo vinden veel kleintjes van deze leeftijd het speelgoed van VTech helemaal geweldig. Denk bijvoorbeeld aan het toet toet ruimtestation, maar ook aan de losse speeltjes zoals de toet Piet Politie, zoef zoef Hidde Hond en zoef zoef Luc Leeuw. Is je kindje een echte avonturier? Dan vindt hij of zij het helemaal het einde om indiaantje te spelen in de wigwam van Little Dutch of om op avontuur te gaan met de Chicco ‘detective dog’!

tipi spelen speelgoed vanaf 3 jaar
boekje lezen speelgoed vanaf 3 jaar

Fijn schommelen & fietsen

Lekker bewegen! Veel kindjes van drie jaar vinden het fantastisch om actief bezig te zijn. Laat je kleintje bijvoorbeeld eens lekker schommelen op de Done by Deer houten schommel. Plezier gegarandeerd! Ook vinden veel kindjes het helemaal geweldig om te lopen met een loopfiets. Zo kan je kindje zich úren vermaken met deze 2 in 1 houten loopfiets van Nijntje of de 4 in 1 houten loopfiets van Prénatal eigen merk.

Samen lezen

Kindjes van een jaar of drie vinden het heerlijk om samen met jou te lezen. Zo beleeft je kindje veel plezier aan het lezen van dit ‘old school’ Jip en Janneke boek of het Mijn groot voertuigenboek. Ben je op dit moment zwanger? Dan vindt je kindje het misschien wel heel interessant wat er allemaal in jouw buik gebeurt. In dit geval is het Wat zit er in je buik, mama? een leuk en leerzaam boek om met je kleintje doorheen te bladeren. Andere boekjes die aan te raden zijn voor kindjes in deze leeftijd zijn Het dikke voorleesboek van Dikkie Dik, Papa is de allerbeste en betoverende 1-minuut verhaaltjes. Kortom, genoeg keus!