De kleinste, grootste fans: speelgoed van je favoriete tv-serie

tv-held
Is jouw kindje ook helemaal gek van een bepaalde tv-serie? Wil hij of zij elke dag kijken en ben jij daardoor jouw tv kwijt? Met deze leuke cadeautjes voor de feestdagen kan jouw kindje met haar favoriete held spelen. En het mooie is? Jij hebt die tv eventjes voor jezelf. Kun je toch nog die ene serie kijken die je graag wilt zien. Zij blij, jij blij.

1.Lekker babbelen met de sprekende Pip knuffel

Samen met Pip leren en spelen. Jouw kindje leert getallen, kleuren en vormen eenvoudig en op een speelse manier met deze sprekende knuffel. Nog leuker dat dit ook nog kan met de favoriete held van jouw kindje. 

Woezel & Pip sprekende knuffel Pip 0

2. Jouw kindje een drummer met de Bumba trommel

Bij feestdagen hoort natuurlijk muziek. Maak een drummer in de dop van jouw kindje met deze leuke trommel van Bumba. Tijdens het kijken naar Bumba op tv, kan er op de maat mee getrommeld worden. 

Bumba trommel 0

 

3. Knuffel met deze zachte Dikkie Dik knuffel

Dikkie Dik, wie kent deze grappige, rode kater nou niet? Misschien ben je stiekem zelf ook een beetje fan van Dikkie Dik’s avonturen en koop je deze knuffel stiekem ook een beetje voor jezelf.
Happy Horse Dikkie Dik Mini 0

4. Muziek luisteren met de Jokie muziek TV

Jokie is altijd vrolijk en deze vrolijkheid werkt aanstekelijk. De Jokie muziek TV is opwindbaar en speelt een leuk melodietje af terwijl er een beeld afspeelt. Jouw kindje zal er vast uren naar kunnen kijken. En ondertussen pak jij de echte tv! 
Jokie muziek TV 0

5. Op pad met de Nijntje 2 in 1 houten loopfiets

Nijntje is niet alleen een lief konijntje, er zijn ook nog eens heel veel leuke spulletjes van. Hoe gaaf is deze loopfiets? Met deze stoere fiets haalt jouw kindje iedereen in. Liever een driewieler? De fiets is makkelijk om te bouwen en het zadel is ook nog eens voorstelbaar. 
Nijntje 2 in 1 houten loopfiets 0

6. Spetteren in bad met Dikkie Dik

Samen in bad met Dikkie Dik. Laat jouw kindje dit boekje doorbladeren. Uitgelezen? Gelukkig kan hij of zij daarna verder spelen met de twee leuke badspeeltjes. Nu maar hopen dat Dikkie Dik van water houdt.
Dikkie Dik badboekje 0

7. Het slapen oefenen samen met Nijntje

Is jouw kindje altijd te vroeg wakker? Met deze leuke slaaptrainer van Nijntje leert jouw kindje wanneer hij of zij dan wel op mag staan. Oogjes open? Dan mogen de oogjes van jouw kindje ook open. Slaap lekker!
Nijntje slaaptrainer 0

Altijd en overal spelen met jouw kindjes tv-held

Met deze leuke cadeautjes van alle tv-helden van jouw kindje, kan jouw kindje dus lekker na het tv-kijken, nog even verder genieten van bijvoorbeeld Nijntje of Bumba. Misschien een verhaaltje van Dikkie Dik naspelen met de knuffel of het deuntje naspelen van Bumba op de trommel. Jouw kindje hoeft zich in ieder geval niet meer te vervelen.

Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes. 

geen reacties

laat hier je reactie achter!