Sparkling Bugaboo Fox Stellar

Schitteren in het donker ⭐ Bugaboo lanceert met de Stellar Collection de eerste ‘limited edition’ van de Bugaboo Fox: de Bugaboo Fox Stellar. Deze nieuwe wagen heeft een extra geheim dat je goed ziet wanneer het donker wordt: net als de sterren is deze kinderwagen reflecterend. Hierdoor zijn jij en je kleintje zowel overdag als in de avond en nacht perfect zichtbaar!

Perfect zichtbaar in het donker

Met de Bugaboo Fox Stellar ben je in het donker al van grote afstand zichtbaar. Zo is de kinderwagen voorzien van reflecterend materiaal op de wieldoppen en op de voor- en achterkant van het onderstel. Ook het logo en de rits op de kap zijn reflecterend, wat de kinderwagen extra zichtbaar maakt én een gave uitstraling geeft.

'Midnight' en 'Steel Blue'

Dankzij de hippe kleuren ‘Midnight Blue’ en ‘Steel Blue’ schitter je – naast ‘s nachts – ook overdag met de Bugaboo Stellar. Het zwarte onderstel en de duw- en draagstang met grijze ‘leather-look’ maken de wagen helemaal af. Daarnaast heeft de Stellar een waterbestendige bagagemand onder de wieg. Handig als het begint te regenen!

Naast de Bugaboo Stellar zijn er ook Stellar zonnekappen en Stellar Breezy zonnekappen verkrijgbaar voor alle Bugaboo wagens.

Ook zijn er losse Stellar wieldoppen beschikbaar voor de Bugaboo Fox Bee5 en bevat de collectie een Stellar Voetenzak voor universeel gebruik.

De Bugaboo Fox Stellar heeft naast een waterbestendige bagagemand ook een robuust profiel op de banden. Zo kun je ook veilig wandelen als het regent!

Shop jouw eigen Bugaboo Fox Stellar

123492_1234921617

Bugaboo Fox Stellar
€1349,-

geen reacties

laat hier je reactie achter!