Soozly elektrische warmwaterkruik: veilig én makkelijk in gebruik

A3 kruik

Je kent het wel… de eerste weken wil je het bedje van je pasgeboren kleine lekker voorverwarmen met een babykruik. Best spannend, want hij moet natuurlijk niet gaan lekken. Met de Soozly elektrische warmwaterkruik is dit verleden tijd! Deze handige kruik hoef je niet te vullen met heet water, kan niet lekken en is supersnel klaargemaakt. 

Urenlang comfortabele warmte

Je kruik vullen met kokend water is verleden tijd dankzij de Soozly elektrische warmwaterkruik! De kruik warmt in een paar minuten op tot 65 graden en geeft daarna urenlang comfortabele warmte voor jouw mini. Superhandig: de kruik is al gevuld met water en hoef je nooit meer bij te vullen. Zodra het water de 65 graden heeft bereikt, schakelt het verwarmingselement automatisch uit. Veilig en snel dus!

Leuke kruikenzak

De Soozly kruik is niet alleen comfortabel voor jouw kleine spruit, maar ook als papa of mama kun je deze kruik goed gebruiken bij bijvoorbeeld stijve spieren of gewrichten. De Soozly kruik wordt inclusief zachte kruikenzak geleverd. Extra leuk: de hoes ziet er ook nog eens hip uit! De kruik voldoet uiteraard aan alle Europese veiligheidseisen die voor dit type product gelden.

A3 kruik

Shop till you drop

Soozly elektrische warmwaterkruik

Soozly elektrische warmwaterkruik
€21,99