Soepel en comfortabel de wereld ontdekken met de Stokke Xplory

xplory-stroller-seat
Fijn hè? Samen met je kindje naar buiten en nieuwe dingen ontdekken. Voor je kindje is alles nieuw: de bomen, de vogels en de lucht. Met de Stokke Xplory kan je heerlijk op ontdekkingstocht met je kindje – het bos in, naar de stad of de dierentuin! 

De Stokke Xplory is een comfortabele en stevige kinderwagen die je als (aanstaande) ouders onwijs veel mogelijkheden biedt. Deze wagen is uniek door het in hoogte verstelbare zitje. Je kindje kan op die manier op elke gewenste hoogte zitten en zit daardoor lekker dicht bij mama of papa. Óf gezellig bij het hele gezin aan tafel. Geen enkele andere wagen brengt jou en je kindje zo dicht bij elkaar als de Stokke Xplory.

Het zitje in de wagen is in te stellen op vijf verschillende standen en het zitje kan in twee richtingen op het frame worden gezet. Drie van de vijf standen zijn gericht op de ouders: slapen, rusten of zitten. De overige twee standen zijn gericht op de wereld: rusten en zitten. Zo kan je kindje op veel manieren de wereld ontdekken of gezellig naar jou kijken. Het zitje van de Xplory bevat zachte gewatteerde stoffen, zodat je kindje zacht in de kinderwagen kan zitten. Daarnaast heeft de zachte bekleding van het zitje ook een extra babyinzet, zodat je baby extra ondersteuning heeft.

De wagen is geschikt voor kindjes met een gewicht tot 15 kg. Vanaf de geboorte met de Stokke Xplory reiswieg en daarna met het gebruik van de Stokke kinderwagen zitje. Je kunt de Stokke Xplory ook gebruiken als onderdeel van een reissysteem in combinatie met een autostoel.

De wagen bevat 360 graden draaibare zwenkwielen, zodat je soepel door verschillende ruimtes kan manoeuvreren

stokkexplory2tokke

Soepel door verschillende ruimtes

De wagen bevat 360 graden draaibare zwenkwielen, zodat je soepel door verschillende ruimtes kan manoeuvreren. De wagen bevat naast de zwenkwielen ook een 2-wiel functie. Deze functie is handig voor moeilijk begaanbare terreinen, zoals het bos, het strand of een hoge stoep. De wielen zijn licht, maar wel sterk en duurzaam.

Aan opbergruimte kom je bij de Stokke Xplory geen te kort, de wagen heeft namelijk een aantal handige opbergvakken en een boodschappennetje voor al je spullen. Fijn, ouders hebben namelijk heel veel spulletjes voor de kleine mee!

De Stokke Xplory is te koop bij Prénatal in de kleur Grey Melange, Black Melange, Beige Melange, Black, Grey Melee Light en Dark Blue. De reiswieg is niet inbegrepen bij de Stokke Xplory. Maar die kun je natuurlijk los kopen bij Prénatal!

Waar zou jij heen gaan met deze gave wagen? Het bos? Of misschien wel naar een ver land? Laat het ons hieronder weten in de reacties! 

geen reacties

laat hier je reactie achter!