Snuggle up met de BabyBjörn draagzak mini


Slow down and Snuggle up ♥ Met de draagzak Mini van BabyBjörn draag jij je pasgeboren kleintje overal veilig mee naartoe. Op familiebezoek, naar de speeltuin of op vakantie: met deze draagzak zit je altijd goed. Zo is deze drager speciaal ontworpen voor de allerkleinsten, heeft hij een fijne stof én is ie zacht en flexibel. Ideaal voor de kleinste newborns!

Newborns

De draagzak Mini is speciaal ontwikkeld voor pasgeboren baby’tjes. Omdat de zak gericht is op de allerkleinsten is hij al geschikt vanaf een gewicht van 3,2 kilogram. Ook als je kindje wat groter is, kun je de draagzak blijven gebruiken. Zo kun je je kleintje in deze zak dragen tot deze ongeveer 6 maanden oud is en 12kg weegt. Lekker lang dus!

Silky zacht

We love fijne stofjes! De stof van deze nieuwe BabyBjörn Mini drager is met zorg gekozen met het oog op het gevoelige huidje van je kleintje. Het materiaal is daarom extra zacht en flexibel en beweegt mee met je kindje. Heel fijn voor de kleine om lekker in gedragen te worden of heerlijk in weg te dromen. Ook voor jou een vertrouwd gevoel om te weten dat je kleintje zich er goed in voelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Op de groei”

Op zoek naar een draagzak waarbij je kleintje goed en ergonomisch verantwoord kan zitten? Met de draagzak Mini ben je hier helemaal zeker van. Bij deze fijne drager kun je de hoofdsteun verstellen naar jouw wens; speciaal op de grootte van jouw kindje. Ook het zitoppervlakte waar je kleintje op zit, kun je breder instellen. Handig, want jouw kleine baby groeit waarschijnlijk snel.

Eenvoudig en snel om- en af

Met een kleine baby is het fijn als je jouw draagzak snel om- en af kunt doen. Gelukkig kan dat eenvoudig met deze nieuwe BabyBjörn draagzak Mini. Daarnaast is deze hippe drager verkrijgbaar in de volgende fijne kleurtjes: Vintage Indigo katoen, Oudroze katoen, Antraciet 3D mesh, Lichtgrijs 3D jersey en Zwart katoen. Zo is er altijd een kleur die bij jou past.

Helemaal fan van deze BabyBjörn draagzak Mini? Je shopt ‘m binnenkort online of in één van onze winkels!

geen reacties

laat hier je reactie achter!